Pets to Canada
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста какой у Вашего Джека вес?в багаже летели?
-
якщо чіпа не було, то заставляють зробити чіп і переробити вакцину....Типу, якщо вакцина зроблена раніше чіпу, то це не доведеш 🙄. Вже дуже багато випадків,що людям не дають довідок про стан тварини і так далі...
-
Мы титры щенку будем сдавать на всякий случай,но в Англию мы сдавали на 31 день.Такие у них правила.А в Канаду на 21 или 31?это я про титры
-
Ми купили білети еа двох мопсів на Лот та Вестджет
-
Так а впустят в Канаду без этой справки?
-
Я тоже слышала,что эту форму получают перед вылетом кудато и эта справка выдается врачом,который осмотрел животное и написал,что животное здорово и может путешествовать.Но,чтоб конкретно после титров я тоже такого не слышала,чтоб ее выдавали
-
Как Ваша собачка поместилась в эту переноску? у нас пёс по высоте такой же на вид, но в такую низкую переноску совсем не помещается...
-
вакцини ж у всіх вписані, але тепер такі правила.. Чіп, а тоді вакцина(.
-
от я не скажу Вам чи правила були такі завжди, тому що кілька років тому ми робили вакцину, паспорт і говорили з ветеринаром за титри, бо планували виїзд закордон і ось за чіп він ні слова не казав...В нас взагалі більшість тварин не має нічого зі списку, особливо по селах..
-
вирішили зупинити вибір на Trixie Gulliver XL, наш пес у висоту 64см (коли сидить), приблизно 90 в довжину (лежачи з лапами вперед) та приблизно 23кг. Як отримаємо замовлення, зроблю відгук з фото, можливо комусь буде корисно
-
не знаю... можливо воно тоді десь і добавили чіпи. Канаді чіпи наче досі не потрібні...Не розумію чому нам лікар не казав за нього. Та й за титри давав розмиту інформацію... більше місяця, а що там і карантин 90 днів, то вже ось тепер дізналася, коли точно їдемо...
-
Да. Ну она там спала в основном. Лежа вообще отлично еще и вертелась вперед-назад. У нас она миниатюрная.
-
Добрый день! Скажите, одному человеку можно провозить в багажном отсеке двух своих собак?