Pets to Canada
-
Я іду ні з Європи,транзіт з України,і в нас зараз немає можливості отримати паспорт європейського образца ,тому,що в гос.клініках его немає
-
Обов'язково напишу,бо тут ніби уст їдуть з Європи
-
У Чернівцях немає і не буде,так нам відповіли в державній вет.лікарні.ІЩо я повинна робити?
-
Ну, у Київ я вже не буду їхати по паспорт для тварин
-
А якщо, не дай боже, з тваринами не пустять? Висадите їх чи самі не будете летіти?
-
З нами може статися,то,що не може статися.Я не розумію,чого моїх котів не пропустять?Ні та обкладинка на паспорті?
-
Ну це як ви би з бумажкою з принтеру зараз замість паспорту виїхати збирались. Я не знаю, що вам ще пояснити - це НЕ документ зараз.
-
Титри ні потрібні,читайте офіціальні істочннікі
-
А покажіть офіційний ресурс?
-
Спасибо)))
-
Добре,закінчуємо дісскусію зустрічаємось 23 серпня
-
З 25 липня Польща пускає без титрів, і без довідки про актуальний стан здоров'я. Але паспорт має бути міжнародний, чіп і вакцинація від сказу.
-
Вивозила двох котів 5 серпня
-
Та я ж не Вас питав ))) я маю ссилки усі )
-
Ви тоді вперше перетинали кордон під час війни?
-
Ні, втретє. Проходила кордон "Україна-Польща" 2го березня, 16го квітня та 5го серпня.
-
Це такий офіційний ресурс? 😂 Ой, ну щасти вам.....
-
З 25 дійсно спростили правила. Але на який час - не відомо. А до того спрощений режим діяв для тих, хто вперше під час війни перетинав кордон
-
Так, тому я і вивезла усіх своїх)) Всього разом 3 коти і собака. Але вивозила по парі, бо документи доробляла.
-
Чи карантин дивляться? Бо робила одне щеплення 16 березня потім чіп, а потім ще раз щеплення й як тепер витримувати карантин?
31592/175040