Pets to Canada
-
Тут в чате есть ссылка где можно проверить, подходит ли вакцина. Но вот я в этой ссылке рабизин найти не могу почему-то🫣
-
спасибо) не могу найти пока, но поищу. на canada ca не конкретизировано( так понимаю, что в Рф еще и не сделать эту вакцину🫣
-
🚩🚩🚩 Людоньки, шукаю двох котолюбів (окремо чи разом), які летітимуть ✈️з Франкфурта на Майні 🇩🇪 до Монреаля 🇨🇦 у вересні 2022 🚩🚩🚩
Оскільки мої котики тимчасово не можуть залишатися в нашій любій домівці в Україні 🇺🇦, їм довелося подорожувати зі мною майже всюди, де була я. Цього року вони встигли відвідати зі мною Чорногорію🇲🇪, Німеччину 🇩🇪, та Італію 🇮🇹 і тепер, коли я їду до Канади, вони також мають поїхати. Але цього разу мені потрібна допомога незнайомців.
✈️ Відповідно до правил авіаліній, одна особа може взяти тільки одного кота до кабіни літака. Таким чином, мені самій знадобиться три трансатличні перельоти в один місяць, що неможливо. ✈️
🙏🏼Тому я беру першого кота з собою і шукаю ще двох людей, які подорожуватимуть разом або окремо з Франкфурта до Монтреаля і зможуть взяти по одному котику з собою. 🙋🏻♀️🙏🏼
🍁КОЛИ: вереснь 2022, що раніше то краще.🍁
🪪 Зустріч в аеропорту, передача і зустріч котика, котячий квиток, всі документи на кота — про все подбала.
🕊 Якщо ви саме та людина, напишіть мені. А якщо ні, то поширте серед своїх друзів, будь ласка 🕊
-
Я можу порадити щодо документів кому треба, переглянути з юридичнох точки зору.
-
Стосовно заспокоєння, в Європі варто купити іграшку з котячою м'ятою і покласти в переноску, і накрапати краплі Беафар на холку, краще почати до вильоту.
-
Сейчас на польской таможне требуют Титры, в данный момент не пускают, если кто то проехал и его пустили , то это не значит что так будет у всех, поэтому лучше делать , паспорт и тест! В транзитной зоне в Европе тест не нужен, если вы не выезжаете з одного аэропорта в другой и не выходите!
-
Але два коти у багажному це Може бути +400 долларів. :)
-
А всього скільки котів у вас?
-
так, у канадських доларах десь так виходить. я заплатив 300 Євро за собаку у вантажному відсіку на прямому рейсі.
-
Це коли Ви перетинали саме? І який пропускний пункт був?
-
Проблема багажу не в грошах а в тому, що надто великий стрес і взагалі в Канаді це заборонено
-
Доброго дня Хто в серпні виїжджав до Польщі з котом чи вимагали титри та довідку здоров‘я? Дякую
-
И вчера и сегодня
-
Не зрозуміла. Вночі перетинали?
-
Каждый день ездим , занимаемся доставкой!
-
То Ви робити платно заднім числрм все? Неофіційно?
-
О чем речь нет теста нет проезда и вчера и сегодня!