Pets to Canada
-
Здравствуйте, как можно купить билет собаке (25 кг)? Созваниваться непосредственно с авиакомпанией или у кого-то на сайте тоже получилось? Знаю, что не в любой самолёт можно брать животное( даже в багажное отделение). Я не могу дозвониться несколько дней, знаю, что у каждой авиакомпании свои требования, которые меняются часто. Может у кого-то есть контакт тур агента? Читаю сообщения выше и все больше погружаюсь в непонимание. Кто недавно летел с собачкой около 25, поделитесь, пожалуйста, опытом!!!!
-
Летимо Варшава торонто через Париж , авіакомпанія ейрфранс , проблем з бронюванням тваринки не було , передзвонили по вказаному номеру , майже одразу відповіли , бронь з’явилася на моїй сторінці в перевізника . 588 злотих можна онлайн оплатити можна в аеропорту . Переліт торонто Вінніпег авіакомпанія вестДжет от тут проблема , додзвонитися нам поки не вдалося . Один чемний пан підказав що можна дзвонити по скайпу , поповнюєте рахунок на 5.99$ і телефонуєте їм на вказаний номер .
-
У моих котов такой паспорт, как слева, ехали в январе перед войной в Польшу. Лететь в Канаду будем с Варшавы 9.09 Все в порядке, номер есть на паспорте, переделывать не нужно. Но у котов так же были сделаны и титры к бешенству. Собакам сделали европейские (польские) паспорта. Одному из паспортов уже 8 лет.
-
мені в лютому теж казали, що може бути такий паспорт,як зліва, а от в червні сказали, що краще переробити...Але це не означає, що Вас не пропустять. Просто можуть доколупатись до чогось ). Титри ми теж зробили провсяк.
-
дай Бог! Прикол в тому, що вони так часто кажуть, а в день вильоту можуть сказати інше...((((...Вже і в цій групі читала подібні історії...Я на кордоні показувала прикордоннику два паспорти, то теж не казав, що щось з паспортом не так..типу все ок. Але завжди є людський фактор.. У когось взагалі документи не дивляться, а когось на літак не пустили, бо переноска їм здалась затісна.. То або не читати , то все або не знаю 😂. Гарного Вам польоту!
-
Спасибо. Не видела ещё здесь информации, что с такими паспортами не пустили животных. Нашим паспортам этим всего год. А вот одному из европейских паспортов 8 лет. Есть номер паспорта, есть чип и прививки в нужной последовательности. И все сертификаты для вылета будут. Поэтому нет причин для переживаний
-
одне зрозуміло, що потрібно мати все необхідне для польоту, щоб менше нервувати ну і позитивний настрій....). Як то кажуть, вовка боятись..то в ліс не ходити ).
-
Спасибо🌹
-
А у вас кіт чи пес. В як переніс переліт? Дякую за відповідь
-
У кого то смотрят, у кого то нет!
-
всім привіт! маю питання, хто летів із котом чи можна забрати до салону, чи треба було віддати до багажу? як що можна із собою до салону, чи можна випускати та брати на руки? плануємо летіти з Варшави і як з їжею, можна сухого взяти? бо читала що заборонено ввозити їжу для тварини як що це не вироблено у Канаді
-
кіт до 8кг (разом з переноскою) летить в салоні. Корму неможна (вийняток тільки той корм що виготовляється в канаді як Акана наприклад і то тільки запакований має бути і в багажі) має бути весь політ у переносці під сидінням розміри переноски вказані на сайтах авіаліній