Pets to Canada
-
Всем привет. Кто пересекал границу с Польшой недавно, нужна справка Ф1?
-
У кого то смотрят, у кого то нет!
-
всім привіт! маю питання, хто летів із котом чи можна забрати до салону, чи треба було віддати до багажу? як що можна із собою до салону, чи можна випускати та брати на руки? плануємо летіти з Варшави і як з їжею, можна сухого взяти? бо читала що заборонено ввозити їжу для тварини як що це не вироблено у Канаді
-
кіт до 8кг (разом з переноскою) летить в салоні. Корму неможна (вийняток тільки той корм що виготовляється в канаді як Акана наприклад і то тільки запакований має бути і в багажі) має бути весь політ у переносці під сидінням розміри переноски вказані на сайтах авіаліній
-
дякую за відповідь, але як же го годувати? що він має без їжі сидити 12 годин, може більше як що пересадки, а як з водою?
-
купіть в дюті фрі воду і буде вам щастя. кіт на стресі не буде їсти і за пару годин до вильоту теж не годуйде бо при взльоті кіт може рвати від перепаду тиску.
-
За скільки часу до вильоту необхідно бути в аеропорту? Буде ще багаж, який йде у вартість квитків. Лечу з собакою в салоні, квиток вже на неї куплений
-
Стандартно за три часа
-
Подскажите, а как ставить воду лабрадору, когда он будет в багажном отделении самолета ?
-
www.amazon.de/gp/product/B00NIVOZZO/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
я заказала такую бутылку, что бы прикрепить на клетку, но моя собака не поняла что с ней делать ну и правда попробовала только 1 раз прикрепить
-
Какие страны Европы(для Канады ) Свободные от бешенства?
-
А животные у вас будет лететь в багаже или с вами?
-
Всім добрий день Підкажіть хто вже летів з великими собаками в Канаду . Питання в контейнері ) хто летів з триксі скудо 7 Чи були якість проблеми ? Чи можливо порадите інший бокс для собаки хаскі 20 кг
-
подскажите, пожалуйста, кто может🙏🏻что делать по прилету? надо декларировать где-то кота, я правильно поняла?
-
Ребята, мне нужен кто-то кто вылетал из Ирландии в Канаду. Вест Джет почему-то из этой страны везти не хочет
-
И не возьмёт
-
У нас так два билета прогорели невозвратные
-
Берите вестджет через Париж
-
Жесть... из Ирландии что ли вообще нельзя с животных выехать? Только через другие страны ?
-
а с вакцинами сделанными в рф кто то летел в последнее время, не нашла инфу, совсем не пускают?
31771/175477