Pets to Canada
-
Я зрозумів що паспорт, виданий в європі дозволяє отримати тільки довідку в приавтного ветеринара і все. Саме цікаве наступне, як я зрозумів: Якщо паспорт в Україні, то після довідки від приватного потрібно йти в державну клініку і ще отримувати довідку сертифікат на виїзд?
-
Да, все верно. Я так же поняла. Только что звонила, мне внятного ничего не сказали, какая- то ненормальная взяла трубку, которая больше запутала, чем объяснила. Я говорю, вы там убираете просто, или что, кто может мне нормально ответить на вопросы??Спрашиваю цена сертификата 117 zl - это за одно животное ? Она говорит, нет , поместитесь с двумя. WTF 🤬???
Просто во Вроцлаве сейчас экологическая катастрофа, отравили реку, гибнет вся рыба, все эти врачи сейчас заняты. Сказали звонить через 2 дня.
-
А якщо одразу до державного? Чи так не можна?
-
хто їде з України транзитом, то нащо бігати по польських ветеринарах? Берете довідки в Україні... У людей лишні гроші чи що? ..Стосовно українського міжнародного...то він теж є міжнародний ..Зараз їду до ветеринара і буду ще раз все пепепитувати. Бо це просто дурдом з тими папірцями ..заплати 80 злотих за сертифікат здоров'я у польського . потім ше за дозвіл у державного не 25, а вже 117 😡...аааа... А якщо кілька тварин... Вже на титри потратила 9000 грн.. Запитаб ще раз все українського ветеринара і відпишу ..Хто перебуває довший час в Польщі, то так мусить брати в Польщі ці довідки...
-
Подскажите, у кого такой паспорт у животного - его нужно тоже менять на синий паспорт? Смотрю, что все делают синие)
-
Поняла, спасибо)) Буду ехать в гос клинику тогда на вакцинацию и замену 🙏🏻
-
у мене така сама ситуація, але я зараз їду до ветеринара і буду питати чи можу я взяти сертифікат для заїзду в Польщу і зразу інший на літак. Бо то вже немає сил, то все читати)))).
-
зараз буду взнавати...маю зразок на англійській мові....якщо на кордоні нічого не міняють, то чого і ні. А паспорти закордонні у мене два....і летіти буду не по тому, що їхатиму в Польщу
-
якщо я візьму в лікаря сертифікат за 48 год до вильоту з нормальною правильною датою ..то чому б ні... Питання чи дасть. Зрозуміло, якщо дата буде не та, то його можна викинути.
-
у мене два паспорти і летітиму я в Канаду по тому який на вклейці зараз. Чи тваринам теж ставлять штамп?
-
цього ще точно не знаю....але велика ймовірність, що будемо швидше до Польщі їхати ((((...Йду питати лікаря ))))
-
Ми завтра йдемо до лікарні. Будемо робити вакцину та чіп. Ми в Німеччині, нам сказали міняти, бо в цей чіп не вказують. В нас такий самий, як у вас.
-
Спасибо) я в Киеве ещё, поеду тоже на Волынскую 12 менять и вакцинации как раз на пора ставить ежегодные через 2 недели.
-
Я зазначила, що летимо до Канади. Вони сказали ні. Ні так ні. Мені проще поміняти, щоб не будо сюрпризів.
-
Да, там есть чип, у нас вклеено номер. И вроде тоже написано, что международный. Но почему-то всем говорят про синий именно
-
Я так розумію, що всередині він іншого формату зовсім. В нас по 2 паспорти на кожну тваринку. Вакцинації не переносили, просто один в другий поклали. Так що головне, який він зсередини