Pets to Canada
-
зараз буду взнавати...маю зразок на англійській мові....якщо на кордоні нічого не міняють, то чого і ні. А паспорти закордонні у мене два....і летіти буду не по тому, що їхатиму в Польщу
-
якщо я візьму в лікаря сертифікат за 48 год до вильоту з нормальною правильною датою ..то чому б ні... Питання чи дасть. Зрозуміло, якщо дата буде не та, то його можна викинути.
-
у мене два паспорти і летітиму я в Канаду по тому який на вклейці зараз. Чи тваринам теж ставлять штамп?
-
цього ще точно не знаю....але велика ймовірність, що будемо швидше до Польщі їхати ((((...Йду питати лікаря ))))
-
Ми завтра йдемо до лікарні. Будемо робити вакцину та чіп. Ми в Німеччині, нам сказали міняти, бо в цей чіп не вказують. В нас такий самий, як у вас.
-
Спасибо) я в Киеве ещё, поеду тоже на Волынскую 12 менять и вакцинации как раз на пора ставить ежегодные через 2 недели.
-
Я зазначила, що летимо до Канади. Вони сказали ні. Ні так ні. Мені проще поміняти, щоб не будо сюрпризів.
-
Да, там есть чип, у нас вклеено номер. И вроде тоже написано, что международный. Но почему-то всем говорят про синий именно
-
Я так розумію, що всередині він іншого формату зовсім. В нас по 2 паспорти на кожну тваринку. Вакцинації не переносили, просто один в другий поклали. Так що головне, який він зсередини
-
В Канаде нет беженцев, есть право работать 3 года
-
Ага и не найти кучу групп в телеграме и фейсбуке )) вопросы становятся все интереснее и интереснее )
-
Вопрос, зачем было выпускать паспорта, на которых написано «международный» и вроде все продублировано на английском, но по факту - с ним никуда не уехать 😅🤣
-
Условия ужасные - беженцев заставляют работать, работать много и на низкооплачиваемых работах. Более того - им еще и приходится за все платить самостоятельно! А из приятных моментов - бесплатная медицина (не самая лучшая в мире) и единоразовая выплата
-
ага, только вначале еще заполните за меня анкету и бесплатно пожалуйста