Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
А не помните на какой поменяли? И может кто-то вкурсе на какой границе точно есть ветеринар
можно провозить только корм изготовленный в США или Канаде и только в закрытой упаковке, ограничений по весу вроде не встречала
А вот там не угадаешь, сегодня есть, а завтра нет. Я так понимаю, что если ехать поездом, то есть хотя бы шансы его поменять
Спасибо
Добрий день. Чи є у когось пес вище 100см?) і поділіться, будь ласка, як вирішили питання з кліткою) якщо вирішили)
У мене в довжину більше 100. Ми вилітаємо з Франкфурта, подзвонили в вет контроль в аеропорту. Нам сказали, що у них є клітки такого розміру
Вет контроль їх продає, або дає в оренду?
Можна і в оренду, і купити
Як будете знати вирішення то поділіться будь ласка зі мною:) 🙏🏼 бо у мене пес теж вище на пару см😏
У нас довжина 115см, висота 105см. Lot сказали, що максимальний дозволений розмір контейнеру 317/243/162см, зо добре, але де знайти контейнер для цього халку - не збагну)
Але треба звонити
Наш 105 і в висоту 80. Не можемо знайти
Подивіться Bracco Travel 8 IATA у них 118/81/88
Це максимальна, яку я знайшла
Чесно, наврядчи згадаю і знайду Вас. Але обов’язково поділюсь тут, тому слідкуйте, або напишіть мені.
Дякую наперед якщо поділитесь своїм досвідом і якоюсь інформацією тут) я прочитаю🤗
У нас літак через три дні. Вже не встигнемо замовити. Пошукаємо ще у Франкфурті. Якщо ні, то купимо в аеропорту
Легкого перельоту і м’якої посадки)
Підкажіть, а як взагалі той паспорт повинен виглядати? Саме міжнародний Бо в нас такий же як на фото
ну і виїзжали з таким як переробляли, вірно? Чи робили в Польщі вже чисто європейський?