Pets to Canada
-
Месяц назад во Львове, в частной клинике заплатила 3000 грн. Результат пришел через 2.5 недели
-
по великому факту і цей український паспорт останнього зразка йде міжнародний вже ..Там пише, що він підходить для країн ЄС і так далі...От зараз начебто Польща не вимагає сертифікат здоров'я...а я була сьогодні у лікаря і одних завернули без цієї довідки.. І будь мудрий .. Краще бачу мати весь пакет... Нерви дорожче.
-
Друзі, всім привіт ,хочу звернутись до небайдужих людей. Я зараз знаходжусь в Миколаєві із своєю дитиною і нам не вистачає ресурсів навіть для прожиття, а саме суміш для дитини, яка коштує 480 гривень, і речей для елементарного проживання , продукти харчування, засоби особливої гігієни. Хто має таку можливість, допоможіть будь ласка, навіть матеріально. Мені справді дуже не по собі писати це , але більше виходу немає. Вибачте якщо щось не так. Дякую Вам і мирного неба над землею.
-
Мы вывозили кошку и собаку из Одессы,были паспорта с чипированием, прививка от бешенства и обработка за 48часов. Не поверите прошли Украинскую, Молдавскую и Румынскую границы, на животных и их документы даже не глянули и не спросили. Вывозили 1.08 нас тоже пугали что без титров не выпустят, но по итогу сэкономили деньги, тем более что после сдачи титров должно пройти говорили 3 месяца, и только потом можно типо вывозить. Вот как всё прошло у нас)
-
Вас ніхто не лякав)... Зараз Польща дала пом'якшення стосовно титрів...з 25 липня. Але можуть і не пустити... Зекономили Ви зараз. Вітаю!.. Я теж думала чи робити чи не робити, але вчора в чаті написали, що в Канаді такий аналіз коштує 650 доларів 🙄... Я не звіряла інформацію, але якщо це правда, то краще їх зробити в Україні...Вдруг захочеться з часом додому приїхати ...чи просто кудись полетіти...Це звісно, якщо є час і гроші на ці всі штуки...
-
у мене теж не буде трьох місяців (... але титри зробила. На кордоні не буду спішити їх показувати )))... Дам лиш паспорт і сертифікат здоров'я.. Подивлюсь, що скажуть .
-
Чесно кажучи запутано це все з тими титрами Ми летіли з Польщі в нас було тільки паспорт чіп і вакцина від сказу….
-
Сертифікат здоров‘я тоже робили Але він нікому не був потрібен
-
що не дивились сертифікат ?