Pets to Canada
-
Мы вывозили кошку и собаку из Одессы,были паспорта с чипированием, прививка от бешенства и обработка за 48часов. Не поверите прошли Украинскую, Молдавскую и Румынскую границы, на животных и их документы даже не глянули и не спросили. Вывозили 1.08 нас тоже пугали что без титров не выпустят, но по итогу сэкономили деньги, тем более что после сдачи титров должно пройти говорили 3 месяца, и только потом можно типо вывозить. Вот как всё прошло у нас)
-
Вас ніхто не лякав)... Зараз Польща дала пом'якшення стосовно титрів...з 25 липня. Але можуть і не пустити... Зекономили Ви зараз. Вітаю!.. Я теж думала чи робити чи не робити, але вчора в чаті написали, що в Канаді такий аналіз коштує 650 доларів 🙄... Я не звіряла інформацію, але якщо це правда, то краще їх зробити в Україні...Вдруг захочеться з часом додому приїхати ...чи просто кудись полетіти...Це звісно, якщо є час і гроші на ці всі штуки...
-
у мене теж не буде трьох місяців (... але титри зробила. На кордоні не буду спішити їх показувати )))... Дам лиш паспорт і сертифікат здоров'я.. Подивлюсь, що скажуть .
-
Чесно кажучи запутано це все з тими титрами Ми летіли з Польщі в нас було тільки паспорт чіп і вакцина від сказу….
-
Сертифікат здоров‘я тоже робили Але він нікому не був потрібен
-
що не дивились сертифікат ?
-
Навіть ніхто про нього і не згадував
-
Летіли AirFrance з Варшави з пересадкою в Парижі Паспорт кота дивились в Варшаві тільки а в Канаді якби сам не показав то певно би і ніхто не спитав за кота😆
-
Може це нам так повезло Незнаю….
-
ясно.. дякую))) тоді я його зроблю в приватного ветеринара на потрібну дату та й не буду паритись ))). Мені сьогодні навіть казали, що поставлять печатку, щоб я вдома сама собі заповнила 😂. Але я попросила, щоб то вже було гарно ). Можливо і повезло..
-
😆😆😆
-
Сертифікат робив в Польщі але це виглядало так Прийшов дав гроші почекав 20хв принесли сертифікат і довідзеня))
-
та вот вот..в Україні просто це дешевше коштує ..