Pets to Canada
-
Чесно кажучи запутано це все з тими титрами Ми летіли з Польщі в нас було тільки паспорт чіп і вакцина від сказу….
-
Сертифікат здоров‘я тоже робили Але він нікому не був потрібен
-
що не дивились сертифікат ?
-
Навіть ніхто про нього і не згадував
-
Летіли AirFrance з Варшави з пересадкою в Парижі Паспорт кота дивились в Варшаві тільки а в Канаді якби сам не показав то певно би і ніхто не спитав за кота😆
-
Може це нам так повезло Незнаю….
-
ясно.. дякую))) тоді я його зроблю в приватного ветеринара на потрібну дату та й не буду паритись ))). Мені сьогодні навіть казали, що поставлять печатку, щоб я вдома сама собі заповнила 😂. Але я попросила, щоб то вже було гарно ). Можливо і повезло..
-
😆😆😆
-
Сертифікат робив в Польщі але це виглядало так Прийшов дав гроші почекав 20хв принесли сертифікат і довідзеня))
-
та вот вот..в Україні просто це дешевше коштує ..
-
Сертифікат 25злотих А в укр скільки?
-
це напевно в кожного свої розцінки)))... як мені нині готові були поставити печатки...і взагалі за гроші не казали 😂...25 злотих це ви в державного мабуть ). Люди у приватного в Польщі по 80 злотих платили.....🙄...а як кілька тварин (
-
Приватний хібань має право такий сертифікат видавати?
-
Кто знает как зачекиниться в westjet online без заграна…
-
йой))) приватний видає сертифікат здоров'я ..а державний право на виїзд))) і в цій групі кажуть, що треба те і те . Але нині я була у приватного, то він мені казав, якщо я йду до державного, то мені вже не треба приватного 😂. То все дуже запутано )...
-
Оооо ще щось нове
-
Я дзвонив до держ ветеринара мені сказали там що це видає тільки державна клініка І це саме мені казав приватний що вони обше немають права такого видавати
-
У вас обичний паспорт? Чи пластиковий?
-
приватний має право видати довідку, що тварина проглистована і оброблена, а от державний має право видавати довідку ф1 😂...але для неї як правило хочуть титри ))))). В авіакомпанії Lot не пише, що це має бути довідка ф1 від державного, а просто сертифікат здоров'я)))). Розумієте, як то все запутано 😂. Плюс, якщо паспорт міжнародного зразка, то Вам достатньо приватного лікаря))))... А ви коли летіли?
-
Обычный, и 2 свидетельства детских