Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t472293248T Offline
    t472293248T Offline
    Inna Yatsyna
    wrote on last edited by

Здравствуйте. Подскажите пожалуйста. Сейчас в Канаду титры нужны? И если они были сделаны в Украине 1 год назад. Подойдут? Или нужно снова - титры, карантин. Мои животные в Польше уже год находятся. Паспорта украинские международного образца.

1 Reply Last reply
    0
  • t472293248T Offline
    t472293248T Offline
    Inna Yatsyna
    wrote on last edited by

Где такое слышали? Что после 21 сентября перестанет принимать животных? Тогда половина украинцев не полетят в Канаду. Никто ж животных не бросит🙈

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

якщо Ви робите вчасно вакцини, то ваші титри дійсні протягом всього життя. Якщо протермінуєте вакцину, тоді прийдеться наново їх робити .

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

тому, що багато хто останні кілька місяців по суті живе не в Україні і у зв'язку з цим багато путанини... Чекаємо на відгук...Я теж лечу Lot.

1 Reply Last reply
    0
  • t1065958774T Offline
    t1065958774T Offline
    Альона
    wrote on last edited by

Чіп і паспорт міжнародного зразка дійсні все життя тварин, титри, якщо вчасно зроблена ревакцинація від сказу, теж. Проблема саме в дозволі від польського держветеринара. Довідку про здоров'я тварини приватний дасть без проблем, і ще має бути дозвіл на вивезення тварини від державного, а вже його вони відмовляються давати. Хоча я телефонувала до митного ветеринара у аеропорт Варшави, щоб уточнити на рахунок документів, то він сказав, що має обов'язково бути дозвіл від повятового. Хоча у всіх тварин українські документи.

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

Я теж думаю,що це просто знущання і можливо якась авіакомпанія вимагає цей дозвіл, але на сайті Lot лише про сертифікат здоров'я пише...окрім основних моментів...На касі Lot взагалі не могли мені сказати, що їм треба і митного ветеринара не було. Цікаво, якщо є титри чи це пом'якшить їхнє придирання.

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

а Ви транзитом чи на даний момент мешкаєте в Польщі? Бо ці вимоги відрізняються все таки, для тих хто транзитом і в кого паспорт міжнародного зразка.. Дозвіл потрібно, якщо паспорт не такий, як вимагають

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

Доброе утро всем Мне сейчас в голову пришла мысль, у нас рейс Вена Париж. Кот в багаже. Мне нужно в аэропорту Вены искать ветеринара аэропорта или не надо?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

Пожалуйста, кто летел или летит через Вену, подскажите

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary Nesen
    wrote on last edited by

У кого був досвід або знає на рахунок вильоту з Угорщини? Виїзжати будемо з України на Будапешт і скоріше за все з пересадкою в Парижі. Тоді мені потрібен паспорт, чип, від сказу і довідка від укр.вета за 48 годин до вильоту ?

1 Reply Last reply
    0
  • t444726114T Offline
    t444726114T Offline
    Kriss Igoshina
    wrote on last edited by

Хто вже в Канаді , чи робили ви страхування на свого улюбленця , ще чула що потрібно десь реєструватися та є якась мінімальна щорічна оплата за домашніх тварин ?

1 Reply Last reply
    0
  • t377453544T Offline
    t377453544T Offline
    Tanya Buchkova
    wrote on last edited by

Вакансії, допомога з білетами, інформація про Канаду, житло, отримання допомоги… Все в нашому чаті) Приєднуйтесь) t.me/canada_work_life

1 Reply Last reply
    0
  • t1061808851T Offline
    t1061808851T Offline
    Svitlana Vadiasova
    wrote on last edited by

Ми виїзджали із Будапешту, через Париж до Канади. Але не з України, до того були в Хорватії. На форумах писали, що потрібна довідка від держветеринара та за 48 годин осмотр ветеринара що собака здорова і проглістована. Поєднати держ і звичайного ветеринара можна в Vet Art Clinic в Будапешті - нам видали сертифікат держ зразка і в паспорт (у нас вже був євро паспорт) поставили відмітку про гельмінтизацію та стан здоров‘я, десь 13 тис форинтів заплатила. Але ніхто і ні де не питав ці документи - ні в самому Будапешті, ні в Парижі ні в Канаді

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary Nesen
    wrote on last edited by

Дякую!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оksana Humeniuk
    wrote on last edited by

Я вам щиро дякую!

1 Reply Last reply
    0
  • t1065958774T Offline
    t1065958774T Offline
    Альона
    wrote on last edited by

Мені здається, що знущаються всі. Ми їздили в аеропорт- ніхто не знає вимог до документів для тварин, телефонували в лот, вони теж не знають, але дали нам номер до митного ветеринара. Зателефонували до нього, то він сказав, що має бути довідка про стан здоров'я тварин від приватного, а після цього державний ветеринар видає дозвіл на вивезення тварини. А державний такий дозвіл нам давати відмовився, мотивуючи тим, що ми маємо всі документи з України і більше нічого не потрібно. Я так розумію, що все залежить, до якого митника потрапиш. Бо читаю тут в групі, що у декого навіть паспорти не дивилися, а іншим перевіряли все, навіть розмір переноски. Це більше виглядає як якась лотерея🤯

1 Reply Last reply
    0
  • t1065958774T Offline
    t1065958774T Offline
    Альона
    wrote on last edited by

Немає за що. Нехай вам щастить перевезти своїх тваринок.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

А в Польше, при посадке есть ветеринар в аэропорту? Не могу понять,как в Вене действовать

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

В Кишиневе точно был, проходили его

1 Reply Last reply
    0
  • t1065958774T Offline
    t1065958774T Offline
    Альона
    wrote on last edited by

Ми в Польщу приїхали за декілька місяців до війни, тому маємо всі документи на тварин, включно з титрами і міжнародним паспортом, де пронумеровані всі сторінки. Але дозвіл нам сказали необхідно всім. Хоча, можливо, якщо транзитом, то не потрібно.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags