Pets to Canada
-
Я вам щиро дякую!
-
Мені здається, що знущаються всі. Ми їздили в аеропорт- ніхто не знає вимог до документів для тварин, телефонували в лот, вони теж не знають, але дали нам номер до митного ветеринара. Зателефонували до нього, то він сказав, що має бути довідка про стан здоров'я тварин від приватного, а після цього державний ветеринар видає дозвіл на вивезення тварини. А державний такий дозвіл нам давати відмовився, мотивуючи тим, що ми маємо всі документи з України і більше нічого не потрібно. Я так розумію, що все залежить, до якого митника потрапиш. Бо читаю тут в групі, що у декого навіть паспорти не дивилися, а іншим перевіряли все, навіть розмір переноски. Це більше виглядає як якась лотерея🤯
-
-
Добрый день, подскажите авиалинию до Канады самую выгодную по цене. Где вы покупали билеты?
-
www.flightconnections.com/ Я тут мониторила. Мне важно было прямой перелёт в мой город, потому что с маленьким ребёнком и животным, чтобы не было лишних проблем. Вестджет в нашем случае вышел оптимальным
-
Ні, він дає лише дозвіл на виїзд тварини. А довідку про стан здоров'я і про те, що тварина отримала ліки від блохів і глистів дає приватний. У Варшаві до державного навіть не зайдеш в саму клініку, там лише віконечко на дверях, через яке і спілкуємося з ним.🤣
-
Це все так, але державний ветеринар у Варшаві відмовився дати такий дозвіл. І читаю тут, що така проблема у багатьох. У нас взагалі літак в понеділок, то ми просто не можемо в такій послідовності все зробити, бо державний субота і неділя зачинений, а довідка від приватного дійсна 48 годин. То нам потрібно в п'ятницю брати у державного, а в неділю у приватного.