Pets to Canada
-
О, в нас взагалі буде тільки одна субота в Варшаві. В п'ятницю ввечері приїдемо, в неділя воанці в аеропорт
-
Раніше ніяк, бо квитки на потяг за 20 до дати брати треба. І то вранці, бо далі вже їх нема. Брали тау, щоб транзитом. І ще ж не в кожен літак можна з тваринами, тому брали, що було.
-
Будемо в Києві брати все, що зможемо
-
Так, розумію. Вже нерви всі пішли на те, що можуть не пустити. Тепер просто будемо їхати.
-
Только что я дозвонилась в Варшаву do powiatowego weterynarza . ОН СКАЗАЛ,ЧТО НЕ НУЖНО ОТ НИХ НИКАКИХ СЕРТИФИКАТОВ, ЕСЛИ ЖИВОТНОЕ С ЕВРОПЕЙСКИМ ПАСПОРТОМ. ДОСТАТОЧНО ПРОСТО СЕРТИФИКАТА ЗДОРОВЬЯ ОТ ЧАСТНОГО ВЕТЕРИНАРА! Его можно скачать у них на stronie internetowej на английском языке. Всем удачи. Я теперь сплю спокойно. Пыталась дозвониться 3 дня. И не зря 🎉
-
🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈Доброго дня усім! Тільки прилетіли у Калгарі з мамою та двома котиками.
Хочу поділитися досвідом. Летіли з Air Canada прямим рейсом з Франкфурта(Німеччина).
Рейс був на 13:30, прибули на check in о 9:30. Нас одразу прийняла жінка, навіть коли ще не відкрили check in. Вона не зважувала котів, не міряла сумки, не перевіряла нічого з документів. Але мій хлопчик - істеричка. Він дуже орав і бився в сумці, жінка опинилася кошатницею, тому вона швидко забрала наш багаж і видала boarding pass. Потім сказала, що у них в офісі є вільне місце і ми можемо дати котам погуляти! Ми так і зробили, беріть із собою шлейки для того, щоб тримати тваринок.
На сканері ми діставали їх із сумок, потім назад клали. Сіли у літак без проблем, тварин під сидіння. А потім дістали і поставили сумки на коліна. Мій кіт кричав, але витримав. А кішка без проблем зовсім.
По прильоту ніхто не дивився ніякі документи на котів(Калгарі). Тільки, коли ми отримували Work permit, чоловік із цікавості спитав про щеплення, ми йому сунули ці паспорти вже.
От і все, переліт я вважаю вдалим, коти добре себе почувають. Заспокійливе не давали! 🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈
-
Тільки в касі. Відкриваються з 8 години, але черга збирається набагато раніше. До Варшави можна один квиток взяти, наприклад. Але купе не вийде. Тобто, якщо велика тварина, то не варіант. Ми купили до Хелма. Далі мандруємо вже місцевими польськими потягами.
-
Ми зробили, але вони не знадобились😅
-
Тільки, коли самі хочете сунути типо, показуйте, але це вже на work permit регістрація. Я вважаю він взагалі по фану спитав.