Pets to Canada
-
Так
-
Нам сказали ,що титри тільки в Києві можна зробити
-
Якщо я не помиляюсь адреса Промислова 9
-
Туди приходите ,показуєте паспорт з чіпом ,вакцинами І кажете ,що вам потрібно все для виїзду закордон
-
Немає за що ,але адресу краще передивитись точну
-
Дивно …
-
Що за Ф1??? Знаю що просто справку потрібно брати за 48 годин до вильоту що тваринка здорова. Так ця справка робиться в будь-якій державній ветклініці, не тільки в Києві)))
-
це ви виїжджали з України в Польшу?
-
Так Ще чіп обов’язково І справка про огляд тварини
-
Такий пакет документів потрібний для того, щоб тваринку впустили в Канаду
-
Це для того ,що б зараз перетнути кордон з Польщею … Ми тиждень тому виїзжали
-
І обов’язково ,що б тварина виїзжали з господарем по паспорту Якщо буде не він ,то можуть спитати довіреність
-
Тоді вам напевно ще потрібно буде оновити справку для в’їзду в Канаду. Бо там теж потрібна справка підтвержуюча стан здоров’я тварини в межах 48 годин
-
Так ,вірно
-
Так, ми теж довіреність робили
-
Це у Вас стефанпласт 4?
-
Таке питання ,може хтось вже летів з собакою більшею по вазі ,ніж вказано в авіакомпанії в салоні ? Бо в нас мопс 11 кг та ще переноска Дуже не хочемо здавати його в багаж …Дуже за нього турбуємось
-
Мы звонили конкретно гос ветеринару в Польше, сказали, если европейский паспорт, то не надо, достаточно справки от ветеринара. Если не европейский, то надо к ним, они подтверждают подлинность чипа, прививки и т.д, как я поняла.
-
Всі турбуються.нажаль по вазі тільки багаж.всі пишуть що все добре проходить.в нас також француз,клітки в житті не бачила,гуляємо навіть без нашийника,також дуууже хвилюємось,але маємо шо маємо😢
-
Спасибо. Но дело в том, что о необходимости посещения гос ветеринара в Польше говорит только гос ветеринар Польши, как я поняла 😔 И выглядит это как раздувательство собственной важности
32656/176960