Pets to Canada
-
Всем привет. Я удаляюсь из группы, потому что больше не актуально. Свою птицу буду забирать чуть позже, через полгода. Если вам нужна помощь касательно перевозки попугая в Канаду, то можете вступать в нашу маленькую группу t.me/+oUJ7nv4_bMM4M2Y6 Там идет коммуникация и есть подробный материал о том, как получить разрешение, по авиабилетам и тд.
Спасибо всем что помогали)
#попугай #птица #попугая #птичка
-
Яка ціна перельоту для песика?
-
1200 в якій валюті? Чи це разом з Вашим квитком в євро?
-
Привіт. Може кому актуально, чи хтось щось може порадити : правила перельоту з собаками з Польщі мають відповідати стандартам міжнародним IATA, тож виконавши всі умови я замовила клітку для собаки 1188188 см (одна лише клітка 15 кг+ собака 34), а щойно стало відомо, що всередині Канади діють правила внутрішні і тепер вже клітка має бути не більше 102 см. і не важче 45 кг разом. Тобто Варшава-Торонто ми долетим спокійно, а ось далі (Торонто-Едмонтон-Саскатун) нас можуть не пустити з цією ж кліткою
-
Як то тоді так мені пощастило ? Мені працівниця компанії лот в аеродромі продала квитки, забронювала місце для собаки і запевнила, що собака безкоштовно, що то оплатить якась благодійна організація, що я маю тільки клітку купити за свій кошт(вийшло 1300 zł за клітку)