Pets to Canada
-
раджу пару раз виміряти добре і дивитись теж на характеристики внутрішні/зовнішні, бо вони відрізняються
-
Ідеально Дякую
-
В тому то й проблема. Вона у нас довга і висока але худа😅 95 довжина і висота 75 (зі стерчащими вухами 80 😁) І розумію що скудо 7 впритик. Але куда вже більше😏
-
В Канадi
-
файно було б почути відгуки чи дуже сильно в аеропорті придираються до цих переносок, бо пес переважний час просто лежить скручений в клубок в реальності, а тому 7 була би норм
-
Кто летал с Польши в Канаду с котиком? Пожалуйста напишите🙏🏻🙏🏻
-
як варіант можете подзвонити на інфолінію і там розпитати, може щось підкажуть
-
Дякую за пораду)
-
А ще, можливо хтось знає де на сайті Канади можна глянути інформацію про те, в яких провінціях які породи собак заборонені. Бо щось неможу віднайти.
-
прям на сайті Канади не бачив і не шукав, але в гуглі дивився сюди petraveller.com.au/blog/banned-dog-breeds-in-canada Якщо знайдете десь більш актуальну інфу, можете поділитись
-
Я не знаю, поки що збираю iнформацiю ,якi треба документи для перельоту
-
Добрий день, будемо їхати з собакою автобусом до Польщі. Чи пропустять нас без вакцини від сказу. Чи можна зробити її вже в Польщі? В собаки також є паспорт (звичайний, не європейський) та чіп.
-
То краще зробити, звичайно, в Україні
-
Прививка от бешенства обязательно должна быть. И вакцина, которую принимает ЕВРОПА
-
Ми знаходимося в Херсоні, тому складно знайти цю вакцину
-
Вам зроблять вакцину від сказу на кордоні або волонтери при в'їзді
-
Дякую) Будемо сподіватися!
-
Потрібно допомога у доставці цуценя з Варшави до Торонто, бажано до 15. 09. У салоні. Отримувач компенсує всі витрати і пропонує 1к. квартиру у центрі Торонто на два тижні безкоштовно, чи оплату доставки, аби малий долетів у комфортних умовах під дбайливим наглядом у салоні а не у багажному відділенні. Дякую Пишіть будьласка у приват
-
Да, и покапайте уже, только на другой кассе
-
Чи хтось брав з собою корм для тварини на перших пару днів? Чи не було проблеми? Бо знаю що неможна ввозити корм в Канаду.
33025/175713