Pets to Canada
-
прочитайте что я писала выше, я не хочу повторять.
-
ВЛАСНИЙ ДОСВІД(!)(!)(!) Розповім про наш виїзд, ми вже у Канаді . Виїздили з України 15.08.22, виліт був 18.08.22 з двома собаками : кане-корсо,52кг і той тер’єр,1,4кг. З документів які я зробила це чіп, вакцина, зміна паспортів на останнього зразка, перед виїздом ставила відмітки, що собаки здорові, це все, на кордоні з Польщею чекали всю ніч на огляд ветеринара( тому дізнавайтесь відразу щоб був ветеринар цілодобово, а не так як у нас з 8 ранку) . Огляд ветеринара не потрібен якщо є лише міжнародний сертифікат про здоров’я ( на трьох мовах) і видається він лише на раві руській. Всі інші люди хто мав титри і сертифікати але не ті що вони хотіли, чекали ветеринара. Тепер про ті болючі всім ТИТРИ: вони потрібні, ті всі посилання які є на їхніх офіційних джерелах про якби спрощену процедуру перетину кордону їм до дупи, але все одно треба чекати ветеринара . У ветеринара ми заповнили заяву на якій вписали дані про собак і куди їдемо( всі хто їхав без титрів не транзитом а в країну де вони потрібні, просто казали зробити по приїзду) якщо не було у когось вакцини - робили на місті. Отже ветеринар просканував чіп, глянув послідовність дат чіп- вакцина, поставив на заяві 5 печаток і ми поїхали. Далі про переліт: Обирали так щоб було без пересадок( щоб мінімум стресу для тварин) оскільки ми летіли до Ванкувера, то обрали Кондор і відлітали з франкфурта. В аеропорту заповнили дві форми з інформацією про тварин, глянули паспорт ( наявність вакцини) лише собачки що летіла у салоні, і все, ніяких вимог щодо переноснок я не читала, взяла улюблену сумку песика і все. Щодо коника то брали переноску атлас 80, оглядали ретельно , просили вийняти собаку, працівник його погладив, завели назад у клітку і забрали. (ПС. Воду йому давали)У літаку попередили щоб собачка була у сумці, ми її тримали на руках всю дорогу розтібнуту, жодних зауважень не було. По прильоту ми сплатили 38$ не знаю чи це за двох чи за одного, і на цьому все. Фото сумки додам.
-
Доброго дня ☺️ підскажіть, будь ласка, стосовно перевезення кота. Ми зараз проживаємо в Латвія, летіти будемо до Канади будемо з Варшави. Чи потрібно отримувати дозвіл на вивезення тварини в Латвії та проходити медичних огляд відповідно там же, чи це безпосередньо треба зробити перед вильотом до Канади у Польщі. Може хтось зтикався з такою ситуацією. Бо я вже трохи заплуталась з усіма цими документами, прививками, щепленнями 🫣
-
Я уже думала об этом. По тем же правилам что и ввозили в Канаду. Лететь будете в Европу. Их же правила. Они везде стандартные