Pets to Canada
-
Мы в Киеве сдали за 4000 в государственной ветлечебнице. Результат обещают через 3-4 недели. Канада и Польша не требуют карантин. Знаю точно, что требует, например, Великобритания. Карантин 3 месяца после анализа на антитела.
-
Да и титры не нужны , если въезжать через Польшу
-
Я з дитиною зараз в держанійклініці в Києві. Каже, що такої довідки немаж🙈🙈🙈. Тепер буду ще шукати
-
На данный момент да. Но никто не знает, какие требования будут через месяц-два.
-
Мы как раз планируем через Польшу, тут люди писали, что без титров пускать не хотели 😬все разную информацию говорят и как поступить 😨
-
Мопси в нас - Лот та Вестджет взяди квитки.
-
Отдельно покупали билеты на какой авиалинии?
-
В салон літатка ? чи вантажне відділення?
-
Подскажите прошу: проверяют ли ВЕС собаки ПЕРЕД посадкой? Мы хотим ее в кабину с собой взять. Она выглядит на 7 кг. Но реально 9 кг. Как могут с нами решить? Мы очень хотим ей купить место рядом с нами. Позволят ли?
-
Все окремо
-
Один в салон, один в вантажне
-
Доброго дня. Дуже багато чого написано, але не захожу відповідь на своє запитання, чи потрібні моїй собаці тітри. Собаці три роки, вага 30, летіти будемо Польща - пересадка у Франкфурті - Канада. До цього будемо везти через кордон Україна-Польша. Чип стоїть вже два роки. Вакцінуємо вже три роки. Остання вакцинація була у січні цього року, тоб-то вона ще дійсна. Де можуть вимагати титри?
-
За час війни саме Ви вперше будите перетинати кордон?
-
А можна запитати, звідки ростуть ноги у цього питання?
-
Бо бачу його вже вдруге. Яка різниця, вперше чи ні?
-
Так
-
Мы летим LOT 9.09 мопс в багаже.
-
Спрощенні правила стосуються тих, хто перетинає кордон вперше
-
Якщо комусь цікаво - моя історія подорожі до Канади t.me/Canadian_Newcomers/46 та окремо - все про перевозку собаки з України до Канади t.me/Canadian_Newcomers/47
-
Проверяйте вестжет. Знакомые купили билет, в багаже мопса отказались везти
33969/174628