Pets to Canada
-
Судя по историям перелётов из этого чата вам нужны раздельные билеты и резервирование места для животного на каждом отрезке пути
-
Доброго дня,хто летів з Варшави в Канаду з такими вакцинами? Фото 1 для собаки,фото 2 для кота. Паспорт і вакцини робили в Польщі. Паспорт заповнений польською мовою, цікавить чи впустять нас з такими документами в Канаду?
-
Думаю им всё равно какой язык, они смотрят какие вакцины стоят и какой чип)) Евро паспорт - Евро паспорт))) у меня так же, просто из ЧР)
-
А яка вакцина стоїть має значення, чи головне що взагалі вона є?
-
Підкажить групу будь-ласка
-
платить за животное на каждом участке пути, как правило на рейсы внутри страны 50$ и 100$ межконтинентальные. Единственным исключением может быть если несколько рейсов выполняются одной компанией
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка, що потрібно для перельоту тварин Air Canada ? за 48 годин до вильоту
-
Может попробовать на поездах, выкупив все купе
-
Добрый день, мы находимся в Польше, у кота есть паспорт, чип, прививка от бешенства. За пять дней до вылета обработка от блох и глистов будет. Подскажите пожалуйста какая????? должна быть справка или сертификат о здоровье животного, которую необходимо будет поменять в аэропорту. Может ли её выдать частный ветеринар? Или со всей Польши все едут в Варшаву? Спасибо за ответы)))
-
Ні не в Варшаві, місто Новогард Польща , просто виліт плануємо з Варшави . Просила щоб продублювали на англійській мові, відповіли, що такого не роблять. Та й місця нема в лінійці . А на рахунок вакцин не можу знайти інформацію чи вони підходять.Тому вирішила запитати тут. Може хто вже в Канаді з таками ж вакцинами
-
Я міняла, але місяці тому.
-
Перший раз наврядчи буде у багатьох, тому що їздили на біометрію
-
Якщо нема цієї вакцини в переліку,то треба переробити? Можете написати яка вакцина була у Вашого домашнього улюбленця?