Pets to Canada
-
Я надеюсь Вы не экономист?
-
Все обошлось, не переживайте:)
-
Этот не подходит . Нужен именно этот. Если он есть- счастье
-
Да пожалуйста shop.vivapets.com/ca/brit-care-grain-free-dog-senior-light-salmon-potato
-
Спасибо большое. Сохранила. В сентябре пригодится нам ❤️
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста мы летим с собакой в салоне. Надо ли нам чекиниться онлайн или только в аэропорту?
-
Нам говорили в Аэропорту. Летим в сентябре.
-
Доброго дня усім. Летимо з Франкфурта 26го до Торонто. 22го у Польщі зробили довідку про здоров'я. Кіт польський, защеплений та чіпований. Чи буде дійсна ця довідка та чи не буде проблем у аеропорту. Летимо condor
-
Здравствуйте, всегда есть онлайн check in. Чаще всего за сутки, вы заходите в свои бронирования и помечаете, что будете на рейсе.
-
Хм.. А что нельзя сделать check in на себя, а в аэропорту пройти регистрацию животного?
-
Якщо робити check-in в аеропорті, може бути, що членів сім'ї посадять окремо? У нас літак з Кошице до Відня австрійські авіалінії і квіток на собаку треба купувати в аеропорті, а далі Air-Canada
-
Если у вас куплены места, тогда вы сидите рядом (если вы оплачивали выбранные самостоятельно места или компания дает выбрать места при покупке билета бесплатно). В противном случае, на регистрации рандомная посадка пассажиров, а животное летит с тем человеком на которого его записали.
-
Добрий день. Собака породи спаніель. Є міжнародний паспорт, чіп, вакцина від сказу Nobivac, титри + після титрів пройшло 3 місяці, від бліх оброблена собака, від глистів теж. Записана на мене,я під час війни вже виїжджала з України в Польщу. Маю з собакою їхати з України в Польщу, а далі в Канаду. За три дні до виїзду з України беру довідку про здоров'я. На кордоні можуть ще до чогось причепитися по собаці та документах на неї?
-
А якщо дорослий летить з двома малолітніми дітьми? Посадити ж рандомно не мають права. Діти ж повинні бути поруч?
-
Тобто я ще маю зробити собаці обробку від паразитів за 48 годин до виїзду з України в Польщу? І потім ще в Польщі зробити знову таку ж саму обробку за 48 годин до вильоту з Польщі в Канаду (і все має записати та вклеїти у паспорт ветеринар) ?
-
Щиро дякую. Вже хочеться все зробити як потрібно з першого разу, щоб на кордоні не повернули назад.
-
3 місяці карантину після отримання результатів титрів чи після самого процесу здачі титрів?
-
Мені в державній ветеринарні сказали, що для того щоб оформити довідку про стан здоров'я тварини, потрібно зробити обробку. Тобто до перетину кордону.. І я трохи розгублена, бо будемо в Польщі тиждень до вильоту. Тобто термін більший за транзит, і що доведеться двічі собаці давати таблетки??
-
Між забором крові і датою результату- два дні. На сертифікаті написано. Карантин 90 діб. Рахуйте від дати результатів і буде все добре.
-
Величезне Вам дякую
34228/177114