Pets to Canada
-
Вместо Люфтганзы попробуйте Lot. Про Люфтганзу пишут о частых задержка рейсов. С собакой это критично. Лот более стабилен. Вчера брала на него билет с собакой в багажом отделении
-
Собака 29 и переноска 16
Кошки 2,9 и 4,3 😜
Здравствуйте)
-
Якщо добрі результати..то для чого переробляти…..думаю…ці 2-3 дні це не кататстрофа..головне результат титрів..Ви ж і так ще сидите карантин опісля здачі аналізу….Нам записали просто все правильно….щоб все сходилось по документам.
-
Вы в какой стране/городе?Езжайте в карго отдел в вашем городе и сможете примерить и купить на месте. Либо под заказ
-
Доброго дня, чи стикався хтось з авіакомпанією WestJet ( Париж- Калґарі). Будемо везти кота, що вони з документів просять?
-
Можливо хтось ще літав по Європі AIR FRANCE, які документи вони просять для польоту по Європі
-
доколупатись можна завжди до чогось...але по суті титри ви робите раз в житті і просто вчасно робите вакцину від сказу.. Якщо просрочите вакцину, то тоді потрібно буде і титри переробляти. В Канаду титри не потрібні, тому надіюсь, що усе у Вас буде добре...Єдине, хто може доколупатись, .так це гост. ветеринар...який дає дозвіл на виліт...Бо цю довідку не хочуть багатьом давати у кого немає титрів...Але багато хто летить без них ..так як зараз певні пом.якшення. Я в рішила не надіятись на пом'якшення і зробила титри.. тим більше, що їх не потрібно робити кожен раз.
-
А вы в каком сейчас городе?
Скажу сразу, что в зоо магазинах и в целом интернете не найдёте на вашего пса, тк я искала на своего хаски 29 кг и не нашла.
Карго отделы (при аэропортах) либо имеют в наличии либо можно заказать у них
-
Кто ездил с документами (собака эмоциональной поддержки)отзовитесь плиз 🥺????
-
Начиталася...і зрозуміла - щоб бути спокійною ( і то не факт, хвилююсь в дорозі завжди а тут ще з котом...) буду робити і чипи і вакцинації і титри і обробку всім чим можна і всі довідки. Ну його потім доказувати комусь що тобі треба на літак.
-
Ми з ними по Канаді перелітали, а в Канаду вилітали на Айр Транзат. Дивитися лише прививку від сказу. В аеропорту, І то такий офіцер, що наче нічого в цьому не розуміє, бо запитав нас: тут у вас є від сказу?
-
Виїзжать буду з України через Угорщину. Довідку 1 вет брати буду в Україні.
-
Чи не має у Вас випадково контактів Карго центру в аеропорту Варшави? Батьки будуть їхати з України та відразу летіти Lot, тому бігати шукати клітку по Варшаві, це взагалі буде той ще квест