Pets to Canada
-
доброго дня. почала шукати білети на автобус Київ-Варшава, виявилось, що з котами не беруть((( підкажіть, будь-ласка, хто нещодавно виїзжав, перевізника який бере з котами🙏
-
KLR BUS и CaznaTrans берут с животными но конечно же платите как за полтора места и кот на отдельной сидушке с вами, но не знаю на счет Варшавы уточните у них.
-
Мне вчера государственный сказал что только частный, а частный сказал что это Форма 1 и только у государственного, но Форму один без Титров не дадут((
-
Нужно резервировать по телефону. Звоните им, время ожидания может быть около часа.
-
дякую!
-
Доброго дня, перечитала багато інформації вище, і в голові каша. Хочу попросити когось. хто зможе, написати тегами що дійсно треба зробити для киці. Вилітаємо з Італії до Франкфурту з Lufthansa. Далі з Франкфурту в Канаду з airCanada. що потрібно для киці? летітиме з нами в салоні. які прививки, паспорт, чи інші аналізи. буду дуже вдячна🙏🏻
-
може буде комусь корисно, в airCanada бронювали місце через пошту, читала що довго треба чекати щоб додзвонитись
-
Это был специально обученный человек, к которому нужно было подойти после заполнения и печати этой декларации в автоматах, которые ещё и фото ваше делают и в распечатанную декларацию вставляют. В целом я просто смотрела, чего другие делают, и повторяла 😊
-
Скажіть будьласка,а в паспорт собаки можна вписати дитину 12 років як другого власника? Я просто раз їздила в Варшаві для здачі біометріі,але в день перетину кордону ввечері вже виїхала.дякую