Pets to Canada
-
В салоне есть такое требование :)
-
У ЛОТ точно)
-
Austrian, Air Canada - Вена-Торонто-Эдмонтон
-
Дякую, супер, бо боялась з Кошице летіти
-
Что точно? Мы летим LOT И нам сказали, что могут быть выше 20 см. Главное мягкие, что бы вошли под сиденье
-
Спасибо большое ☺️
-
Нет такого требования
-
де ви таке читали, що у вас три місяці, щоб вивести тварину?)))). Вакцина діє рік, а якщо робити аналіз на титри, то по всіх правилах довоєнного часу, потрібно чекати три місяці карантин ( після здачі на антитіла ), але зараз цього не вимагають. Ну і цей тест дійсний все життя, якщо вчасно робити ревакцинацію. Мені колись теж дали не зовсім коректну інформацію по титрам і я думала, що вони діють рік 🙄..лише.
-
Всім привіт Хоть ти трісни не бачу на сайті AirCanada які документи їм потрібні
-
Air Canada - Путешествие с животными www.aircanada.com/ca/en/aco/home/plan/special-assistance/pets.html#/
-
Не пишуть нажаль
-
Я пересмотрела эту ссылку вдоль и поперек, перечня документов там нет...
-
Тоже очень хочется понять
-
хоча сам гугл щось таке виводить в превью, але на самій сторінці цієї інфи нема
-
я звичайно здогадався що потрібно збігати за сертифікатом, але хотілось би детальніше. Типу сертифікат з приватної чи будь-якої вет клініки, за скільки годин і так далі
-
Сегодня спрашивала за эти два документа в ветклинике в Чехии, озадачились, не знают что это...
-
Багато хто в чаті, хто летів AirCanada, писали що взагалі дивляться тільки паспорт з вакцинами
-
Было бы хорошо
-
Если честно не знаю, но думаю, что евро им все подойдут, извините что долго не отвечала💐
-
вы долетели?
35192/175281