Pets to Canada
-
На чекін в лот підходити до окремої стійки. Там окркмо з тваринами і поруч для стійка чекіну для родин. Після чекіну тварин в ьагаж одразу НЕ відправляють. Можете гуляти. Ми знайшли травку біля військової частини, це тут же в аеропорті.
-
Дякую за відповідь. Я не знаю як правильно зробити... ми закордоном, а тут не зможуть перенести наші вакцини😔
-
Не пропустили, добре, шо з собою була м’яка. Тому не розраховуйте, що пропустять)
-
Я міняла паспорт в Києві в держклініці, нічого не переносили, лише номер чіпа вписували вручну, але питали, чи може є наклейка з чипа ще одна, сказали подорожувати з обома паспортами
-
Ще про пепеноски. Наша мосюшка важить близко 7 кг (мацже). Переноска м'яка, але їй там не дуже комфортно, встає, упирається головою, зріст більше. На стійці тваринка має заспокоїтись, лягти, щоб не стирчала головою. Наша активнп, це було важко, всі сміялись, але вийшло:). Відношення до тварин в аеропорту удове
-
Не за міряли. Я не пам'ятаю розміри:). Але висота 27 см точно
-
Ми ще а аеропорту. В клітку покривальце, пелюшку, м'ячик
-
а на яких сайтах шукали чи через кого і чи щось оплачували наперід? Бо оплата наперід ризикована
-
Ни пуха! Какой вес лабра и размер переноски?
-
Как вы думаете, можно ли в салоне самолета британскую вислоухую кошку в польской авиакомпании LOT провезти в мягкой переноске, как багаж Carry-on, она же относится к бронхоцефальным? Моя кошка обычных размеров, но в переноске с габаритами для салона по стандартам LOT только лежать и сможет, не встанет, там высота всего 30 см. Как из Варшавы вы вылетали с кошками? Пожалуйста, напишите, про свой опыт.