Pets to Canada
-
В нас виникла проблема через Лот та неспрвні двері. Спочаику лот на 2 години пізніше вилетів, потім лот не випускпв 2 години, бо зламані двері чи трап, щось таке. Ми не встигли на наступний рейс. Зависли в аеропорту. Може, хто підкаже, що можна зробити? Діти, тварини, і ми бігаємо, бо Лот і Вестджет стрілки переводять. І варіант з житлом тут тільки на лавочці🙈, бо намагаємось щось зробити, поки малі сплять. Жахлива ситуація, насправді
-
Валюсь з ніг, і вже нема варіантів
-
Так, звичайно. Але вже розійшлися. Компенсація може бути через 30,якщо оформимо заявку. А летіти нам в Ванкувер
-
Так, але вони розійшлись
-
Будемо щось робити...
-
Можна, але нас відправили одразу пвсля воркперміту з багажем, ми ьігали, не зупинялись. І туди вже не пускають
-
Дякую. Думаю, що це буде проблематично без трансферу. В нас велика клітка і діти
-
Ну і місяць не витягнемо. Треба щось робити саме з квитками. Приїхати на пару годин в готель, потім все одно тут треба вирішувати
-
Ми користуємось букінгом, так в Польщі й жили. Обирали петфрендлі
-
Я питаюся за те, як повернути гроші, як змінити білети, який механізм.
Дякую за злість, мені вистачає вже сліз. Можна було промовчати
-
Дякую всім, надобраніч, долили ще
-
Скіньте, будь ласка фото паспорта
-
Ну, мені отелі не актуальні, мені головне не зависнути ще на день. І для великої родини купити ще раз квитки - дорого. Тому шукаю саме шлях, як повернути. Якщо нема тих, хтл розбирається, то ок. Йдемо далі