Pets to Canada
-
ми у кінці жовтня і у нас троє...В принципі переписувалась з жінкою...яка багато років у Вініпезі..то каже, що так можна брати ...на місці вже.В середині Канади багато рейсів... Але все одно переживаю....яка ціна...чи будуть місця. Але так бачу почастішали випадки, що затримка рейсу і люди не встигають на наступний, заздалегідь куплений рейс....тому вже і не знаю..як краще...У нас ще паспорт один не зрозуміло де...теж хвилюсь...Мій з чоловіком вже 10 днів лежить у Варшаві. До вильоту часу багато..але все ж...Писала у Варшавське посольство, то казали ще чекати на третій паспорт...
-
Ми взагалі спочатку хотіли лишатися у Торонто, але немає захмарних грошей...Теж думали за Едмонтон...Але все таки Манітоба. На початку дуже важлива чиясь допомога..і бодай той готель на перший тиждень два..поки шукатимемо щось своє...Я вже теж на грані... Стільки питань ще не закритих помимо вильоту, що не знаю (...
-
Я так разумію, що там це все можливо, все приблизно взагалі:). Але ми ж загубили квитки, тому нам так зробили. На Вестджет були квитки за 1000 баксів на завтра, а ми купували ща 500.
-
Остання дефенсор 3, здаєиься
-
за 1000 це на скількох? Знаю рейс всередині Канади 200-300 доларів..на людину
-
Дуже дякую, бо хвилююсь
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста сделала коту титр антител (бешенство), естественно сказали, что животное в карантине на 90 дней. Вот вопросы: сертификат где-то проверяют (самолёт, граница)? Можно ли выезжать раньше (придираются ли к датам)? Спасибо!