Pets to Canada
-
Вітаю учасників. Питання до тих, хто робив сертифікат здоров'я в Польщі не у Варшаві, а у повятового ветеринара десь в інших містах. Відпишіться, будь ласка, бо щось у нас дуже дивна ситуація.
-
ДОБРЫЙ день!Подскажите пожалуйста, в салон самолёта нужна мягкая переноска или пластик.?
-
Спасибо большое
-
справа не в паспорті, він у мене міжнародного зразку. А в самому сертифікаті англійською мовою, нам залупили таку ціну, що ми в шоці, 112,80 злотих за один, тоді як я знаю, що Варшава на Гагаріна робить безкоштовно. Хочу зрозуміти. чому так і чи ми одні такі,яким малюють сертифікати з номером рейсу, авіаперевізником та по ціні 112,80
-
Возможно этот вопрос задавался много раз. Но ответ найти тут не могу. Мне надо в самолёт Варшава Монреаль взять 2 котов они с паспортами и привиты. Им в польше надо делать перед полётом справку осмотра которую даёт любая клиника или сертификат который выдаёт ветеринарный инспектор?
-
Залежно від того, якою авіакомпанією ви летите. У кожної свої стандарти.. в основному це десь 20-25 см.