Pets to Canada
-
Дякую!
-
Я вже думала в ЄС виїжджати з Rabisin та титром антитіл до неї, а там зробити Дефенсор для Канади. Але чи не буде питань потім, чому різні вакцини з проміжком в декілька місяців зроблені…
-
Дякую за інформацію! Тоді буду питати в Україні, може тут зроблять Дефенсор, щоб не гаяти часу
-
А есть официальная информация об этом? Просто нигде этого не находила, кроме этого чата
-
Теж про це думала. Спробую) Дякую)
-
Это ЛОТ? Я нашла DELTA KLM пишется ( Варшава-Амстердам-Калгари) , по идее можно с животными. Вот думаю как поступить,мне так до конца непонятно ,с бронированием по телефону ( как это происходит)
-
Спасибо большое за ответ:)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо буду вилітати з Німеччини в Канаду, паспорт у собачки Европейський є. Чи потрібно робити титри для вильоту? І якщо так і хто вже робив який прайс +- дякую
-
В Канаду титры ненужны, как я понимаю)
-
Крім Канади і перевізника, є ще офіційні джерела країни, з якої вилітаємо. Я особисто телефонувала до митного ветеринара в аеропорт Варшави, бо до нього мені номер дали в Lot, коли я цікавилася необхідними документами для вивозу тварин. То він сказав, щоб вилетіти з Польщі, потрібно взяти дозвіл у державного ветеринара. Звісно, це багато клопотів і коштів, особливо якщо тварина не одна, і багато кого пропускали без нього. Але, думаю, всі цим керуються, що краще завчасно взяти цей дозвіл і точно полетіти, ніж натрапити на якогось в'їдливого митника і не сісти в літак через відсутність дозволу. Тоді втратиться набагато більше коштів. Але кожен обирає сам, як правильно вчинити. До речі, у Варшаві на Гагаріна 15 пише, що цей дозвіл не безкоштовний.
-
В тому і питання. В Канаду ні, але чи випустять мене з Німеччини 🥹🙈👀
-
Мини гайд по перевозке животных в Канаду из Европы. 🐶😻
Поэтапно: Шаг 1: Идёте в ветеринарную клинику, делаете европейский паспорт, после ставите чип, даёте противопаразитарную терапию, дальше делайте прививки как правило комбинированные, но самая главная от бешенства. Шаг 2: Покупаете переноски (обычно необходимый размер указан на сайте компании перевозчика или на самом контейнере). Шаг 3: Обращайтесь в государственную ветеринарную клинику за международным сертификатом здоровья для животного (international healthily certificate) обязательно уточнив, что именно для Канады нужно. В зависимости от страны у сертификата разный срок пригодности, например в Румынии это 24 часа, а во Франции до 10 суток, (важно! - выждать 21 день после прививки от бешенства, иначе этот сертификат не дадут). 4. При брони авиабилета обязательно уточняйте есть свободное место для конкретного животного, уточняя вид и размер животного. И если есть, то обязательно просите животное его в свой билет. Иначе не пустят на рейс, даже если будут уверять, что все ок. Так же уточняйте правила страны по ввозу животных через которую летите. Например Англия не принимает животных через авиа даже транзитом.
-
Подскажите пожалуйста где покупали и какая у вас собака? У нас веймаранер, 28 кг