Pets to Canada
-
Дякую! Мене більше хвилює що написано до 45 кг максимально, а у нас 29 кг пес і 16 кг переноска, а це вже рівно 45 кг. А якщо ще матрас з тарілкою, то як бути, цікаво?
Я пробую собаку схуднути трохи, бо в нас є ще місяць, він і так не добре їсть, але щось стоїть на місці вага
-
Ну власне хотіла б взнати хто вже летів з такою проблемою і як все було😅
А у вас теж великий пес?
-
Бачу ви теж плануєте в Калгарі?
-
А коли вильот?)
-
6 жовтня до Торонто і 7 до Калгарі
Хотіли бистріше в вересні, але у нас ще 2 коти і не було місця для всіх тварин в одночас, хоча білети брала ще 18 серпня
-
Жах Ми ще й комбінували, щоб може різними рейсами чи навіть в різні дні полетіти в вересні, але нічого не вийшло. Але і добре, буду менше турбуватися, бо все буде під моїм наглядом.
А це й ще прикол, бо я ризикнула і поїхала брати білети не маючи віз в паспортах, чекали на влейку. Бо знайома брала кілька днів раніше білети, а в неї один маленький песик і тільки на 27 вересня були білети, тому я стресонула, бо зрозуміла, що нам з трьома тваринами буде ще складніше. Але на щастя в той же день пришли повідомлення, що паспорта готові)
-
І вам! Може до зустрічі в Калгарі)
-
Извините, понимаю что вопрос такой уже наверняка был, но подскажите какие документы на котёнка нужны? Летим из Риги с пересадкой в Париже до Монреаля.
-
Спасибо за ответ! А где можно проверить возраст? Нашему котёнку 3 месяца и неделя
-
😂 я не это имела ввиду))))) я знаю возраст котёнка) вы просто сказали что с 4 месяцев насколько вы помните. Вот я хочу почитать точно ли с 4, или есть исключения.