Pets to Canada
-
в цій групі чоловік провів кілька днів на кордоні...бо почитав, що пускають (((.. Не думаю, що справа у ветеринарі лише
-
Я вчора писала, головне їхати в той час коли є ветеринар, нам вчора взагалі ніяких питань не ставили, зробили дозвіл без титрів, паспорт зробила 24.08, чіп 25.08, вакцина 26.08
-
То може в того чоловіка інші були питання, ми ж ніколи не дізнаємось правди🤷🏼♀️
-
Вам вже більше перед літаком нічого не треба обмінювати?
-
З вами я взагалі не хочу розмовляти! Ви тут іноді пишете такі нісенітниці що люди потім у шоці!
-
я вже багато історій знаю нажаль....і з свого містечка...Що розвертали..бо титрів не мали..чи довідки.
-
Ні, я лише візьму довідку про стан здоров‘я і все
-
Я до цього була готова, і мала сайти на яких написано що можу проїхати без титрів 🤗
-
Самі дивіться якщо то вам цікаво, чат великий!
-
Вчера були там і коти і собаки я це все бачила спілкувалась з людьми, у половини небудо титрів і всіх впустили і все було добре)) удачі вам, не хвилюйтесь))
-
Люди котрі то читатимуть, самі знають про що я говорю!
-
та я це знаю...теж кілька разів перетинала і питала людей...але ше на яку зміну попасти. Мені попала така хамовита прикордониця, коли я взнавала інформацію..що хай Бог милує...вона сказала, що людей пропускає, а не тварин. 🙄.Але на польській стороні прикордонники були вічливі.
-
Я нещодавно перетинала кордон і в мене взагалі нічого не попросили показати, сказали :" їдьте з Богом". 🤷♀ На кого натрапиш на кордоні, люди різні.