Pets to Canada
-
В том то и дело что вакцинировались на месяц позже. Поэтому и спрашиваю, действительны титры или нужно новые делать? Или вообще их делать не нужно? Канаде титры не нужны, в правилах перевозки написано. А кому они тогда нужны?
-
Собираемся лететь с кошкой, у неё сейчас нет абсолютно ничего, подскажите какие документы нужны и какие прививки, заранее благодарю
-
Вы откуда лететь будете?
-
В чате есть очень много всего, почитайте немного
-
Ваш вопрос слишком общий. Смотрите правила вывоза из страны где вы сейчас, правила авиа компаний, ну и правила ввозу в Канаду
-
Спасибо)
-
Находимся в Польше. Справку у ветеринара будем брать в Польше. А вылет будет из Парижа. До Парижа на автобусе. Надеюсь так можно?
-
Дякую!
-
Бо такі правила, щоб виїхати з України треба титри, якщо пропустили так, то треба титри в Польші, щоб отримати довідки на виїзд, Канаді вони не треба, але це гра на власний розсуд
-
Ніколи не бачила на сайтах авіакомпаній вимоги до титрів. Поправте ме будьласка, якщо я помиляюся.
-
Польща відмінила цю норму ще в липні.
-
Тогда вы должны узнать ещё и какие документы нужны для выезда из Польши
-
Їх і немає, але є вимоги про довідки про здоров'я і дозвіл на вивіз, якщо вам їх так дадуть, то класс
-
Дозвіл на виїзд? Це в якої авіакомпанії?
-
Якщо я не помиляюсь, це правила не авіакомпанії, а країни, у яку летите. Для Канади достатньо вакцини від сказу. А щоб перетнути кордон Україна-Польща треба чип, вакцину, титри
-
Покажіть мені будьласка де прописані дані вимоги . Дякую.
-
Польщі вже не потрібні титри.
-
По закону так. Але люди в цьому чаті кажуть що повятовий вет вимагає і титри
-
Офіційно не треба, але тут писали, що людей розвертали. Я б не ризикувала
-
Є офіційні сайти і офіційні документи. Розвертають з інших причин. Можливо на початку і були з цим проблеми але після місяця дії закону - всі в курсі.
Post 37867 of 172995