Pets to Canada
-
Спитайте про міжнародний сертифікат, у нього 120 годин строк дії, цінність має таку саму як і health certificate
-
Або ще вони його називають "зелений сертифікат"
-
Мені казала наша ветеринар взяти форму 1 і зелений сертифікат в Україні, і тоді мені його на укр кордоні поміняють на європейський сертифікат🙈🤷♀ Але Європейський діє лише в Європі, тому якщо далі летиш кудись вже треба міжнародний тоді
-
Єнімал айді в Канаді працює? скажіть будь ласка.
-
Розумію, просто ділюся своїм досвідом)
-
Думаю, просто попросите у них на гагаріна 5 health certificate і все, вони знають як він виглядає 100% І знову ж таки, як мені казали, Форма 1 це суто Укр документ, видають його лише з титрами, діє він лише в Україні, поміняти вам його зможуть лише на кордоні українському, в Польщі укр доки не зможуть ні на що поміняти
-
Якщо з України їхати теж до поветового йти треба???в Польщі лиш транзитом
-
Якщо вам вистачатиме дії сертифікату здоров'я, то не треба)
-
Дякую
-
Підходив би, якщо б в аеропорт ви сідали в Україні. А так-ні, треба health certificate.
-
Кто подскажет, у меня собака с европейским паспортам . Вылетаем из Парижа , нужно ли ещё какие-нибудь сертификаты для неё?
-
Я честно говоря не знаю, но это международный. Может есть какая-то канадская база, нужно в чате узнать. Знает может кто нибудь?