Pets to Canada
-
Я не знаю, як зараз на кордонах України. Раніше або приїдаєш з міжнародною формою на кордон і проїжаєш, або в робочий ветконтолю час - оформлюєш ту форму на кордоні. Вона потрібна раніше була, щоб вивести тварину з України.
-
І її срок «життя» був 3 дні.
-
а міжнародну ц нас можна взяти? всі наші вети знають тільки за ф1
-
То не звичайний ветеринара,т того й не знають. то в державній митній службі - ветеринар)
-
ааа, ну то тепер зрозуміло😂 це вже якась катастрофа з цими справками..))) будемо Одеса-Перемишль їхати, і начебто вже в Перемишлі польський митний контроль, якщо там є ветеринар, і він обміняє ф1, значить всі проблеми вирішені?😂
-
в кого є приклад зеленого сертифікату здоров‘я, котрий дають в Україні?
-
Я можу скинути, як буду дома, пізно вечором) в особисті кину)
-
По ідеї, якщо буде ветеринар на кордоні - то він і випише форму)
-
дякую, буду чекати с нетерпінням🥲кому ви продали душу за нього?😂
-
Ф1 ви маєте міняти на нашому кордоні. Для поляків треба довідка англійською мовою хоча б. Зауважте, що при перетині кордону поїздом вет контролю з нашого боку нема
-
Ми раніше багато їздили в Європу на машині) тому я вже «прошарила» куди йти і що просити)
-
ну так то поляки повинні поміняти, наскільки я зрозуміла
-
Ф1 українською мовою. Її мають у нас міняти на міжнародний вет сертифікат англійською мовою, який поляки просто перевіряють
-
так а коли поміняють, на Гагаріна потрібно йти, чи ні? я просто хочу зробити так, щоб не таскати кота і валізи по Варшаві🥲
-
А що за сертифікат і де його отримати?
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, чи пускає зараз Польща з паспортом старого зразка? Нам видали новий у березні, а тепер виявляється, що він старого зразка. Але в ньому чіп стоїть і всі щеплення. Титри теж зробили.
-
Дуже чекаю когось, хто проїде цим шляхом, і напише допис про те, як все проходить зі зміною цих форм 🤞 Гарної дороги!
-
я також чекаю)) а ви коли їдете?
-
І мені, будьласочка 🥺
-
Готові хоч зараз, але чекаємо дитячі візи 🤦♀️ Собаку вже підготувала, шлях придумала, дуже сподіваюся, що нічого нового не придумають за час нашого очікування…
38264/175527