Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 260.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t541044792T Offline
    t541044792T Offline
    Juliia Avramenko
    wrote on last edited by

Вот пример сертификата в Польше делают, я нашла

1 Reply Last reply
    0
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by

Підкажіть, будь ласка, а у Вас одразу була така форма паспорта? У мене він інший, а в ньому і щеплення, і чіп. Що ж цим робити, поняття не маю.

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

Ці відмітки у паспорті ? Це Вам ставили в клініках чи останню ставили на митному контролі?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

Я взяла его в день перед выездом из Сербии

1 Reply Last reply
    0
  • t486056154T Offline
    t486056154T Offline
    Valeria Kostenko
    wrote on last edited by

Ветеринари у клініках. Перший перед виїздом з України, а інший у Німеччині за день до літака. *У Німеччині ми пішли до ветеринара щоб перестрахуватися, оскільки з України ми виїхали 30.07(огляд собаки був 29.07), а літак з Німеччини аж 2.08. Я хвилювалася, що пройшло більше 72 годин і нас не впустять в літак (тобто замість хелсі сертифікату відмітка була зроблена відмітка). Собачі документи у аеропорту Мюнхена не дивилися. На митниці у Торонто перевірили лише наявність вакцини від сказу і направили у касу оплатити $ 35.

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

А на кордоні з України цю печатку дивились ? Чи в загальному перерглянули ? Бо мені все зробили…але можу дату сама поставити..от і думаю..як то краще….) і ризикувати не хочу і бігати по Польщі теж лишній раз ) Сертифікат вже маю..ще може довідку ф1 візьму провсяк )

1 Reply Last reply
    0
  • t486056154T Offline
    t486056154T Offline
    Valeria Kostenko
    wrote on last edited by

Я думаю вам всі відмітки про вакцини і тд. перенесуть у закордонний паспорт. Або можливо вкладуть старий у новий 🤷🏼‍♀️

1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by

Спасибо за ответ. Нам вот проставили дату в день нашего вылета( 9.09) А в чате читала, что нужно за 24 часа, не раньше. Пошли и изменили дату записи в паспортах животных и сертификата на 8.09

1 Reply Last reply
    0
  • t486056154T Offline
    t486056154T Offline
    Valeria Kostenko
    wrote on last edited by

Якщо чесно без поняття, митний офіцер забрала паспорт і титри щоб внести в базу данних. Я ще тикала спраку Ф1, але вона їй була не цікава. UPD: думаю титри знадобилися через те, що ми їхали прямим автобусом до Німеччини. На той момент Польща була країною, яка їх не вимагала.

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

А що вони фіксують перетин тварин хіба в базі даних ? Чи просто звіряють?..Бо я так само була на кордоні просто з паспортами тварин і теж митник дивився чіпи в базі…Провіряв..На цьому ніби все….Я просто запитувала чи все добре з документами. Їхала без тварин.

1 Reply Last reply
    0
  • t486056154T Offline
    t486056154T Offline
    Valeria Kostenko
    wrote on last edited by

Я ж не бачила, що саме вона робила в комп‘ютері 🙈 Може в базі перевіряла, а не вносила. Мій польський іс нот вері вел 😂 Пустили в ЄС і добре)

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

Зрозуміло ) бо ветеринар казав, що нічого не вносять ) Цікаво )…

1 Reply Last reply
    0
  • t5218278110T Offline
    t5218278110T Offline
    Lyudmila O
    wrote on last edited by

Відпишу про свій досвід перельоту. Перевізник - ЕйрФранс, переліт Варшава-Париж, Монреаль. Тварини летіли з паспортами (два європейські, зроблені в Польщі, один український міжнародний). По пораді з цієї групи виготовили на всіх тварин сертифікати, ті що в Польщі по 124,8 чи щось таке. Аеропорт Варшава: переноски зважували, але не міряли, заглянули всередину, хто там. Дивилися і паспорти, і СЕРТИФІКАТИ. Париж: дивилися аж нічого))) Монреаль: будьте готові до того, що вас із тваринкою на виході з аеропорту направлять на доп.контроль. Це теж час і велика черга. Хлопець, який стояв з нами в черзі, матюкався і психував, бо спізнився на внутрішній рейс. Загалом там стоять різні люди, і без тварин також, всі, хто видався офіцеру на виході підозрілим)))) Черга сунулася дуже повільно, але раптом з'явився веселий офіцер, попросив у мене паспорти на тварин і показати щеплення на сказ, я навіть не ту сторінку з втоми відкрила, не сказ показала, а глисти, офіцер весело вигукнув "Перфекто" і відпустив нас. Ми майже бігли звідти, бо я боялася, що ще комусь захочеться в якусь чергу нас впихнути)))) Тварини в польоті вели себе більш-менш, головне, що не обкакалися в літаку (коти), а собака дуже нервувала і скавчала, то я взяла її в переносці, пелюшку, пішла в туалет, і там вона зробила свої справи на пелюшку. Їжу із собою не брала, до вильоту за 5 годин не годувала, води вони теж не хотіли і не пили, дуже стійко витримали дорогу всю, бо з Монреалю ми ще 800км автомобілем їхали до будинку, де оселилися. Із собою корм не везла також, хоча і могла б, ніхто там сильно не нишпорив ніде. Принаймні, я пошкодувала, що саме собачці не взяла її погризушок, бо вона найбільше сумувала в переносці. Всім успіху, ви всі дуже чудові люди, бо не кидаєте своїх тваринок. Удачі кожному!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарья Сергеевна
    wrote on last edited by

Я буду ехать с собакой на поезде, так что расскажу вам потом. То что они сделали сейчас, полный идиотизм!

1 Reply Last reply
    0
  • t1095362244T Offline
    t1095362244T Offline
    Olha
    wrote on last edited by

Друзі, хто летів з Варшави з твариною в багажі? Треба консультація будьласка терміново!!🙏🙏🙏 зараз вже в аеропорті

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Танюша Даниляк
    wrote on last edited by

Прекрасно, що ви вже на місці і долетіти добре 😉 від тваринок з європейськими паспортами титри не вимагали?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalie Tymchenko
    wrote on last edited by

Доброго дня, прошу вибачення якщо це вже запитували, не можу знайти. Якщо летіти зі звичайним домашнім котом, чи потрібно зв‘язуватись з карантином в аеропорті прибуття?

1 Reply Last reply
    0
  • t1095362244T Offline
    t1095362244T Offline
    Olha
    wrote on last edited by

Актуально. Якщо рейси Варшава- Франкфурт, потім 6 годин чекати до Франкфурт-Монреаль і 16 годин чекати до рейсу на Вінніпег, то віддадуть собаку з багажу в Монреалі?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by

Доброго времени суток. Извини те если было. Собираемся ехать в Канаду из Польши, вылет на прямую. У меня кот «поляк», чип есть, от бешенства есть. Какие документы ещё надо? Звонил к powiatowomu он говорит, только те документы что в Канаду надо. Пограничный инспектор тоже сказал больше ничего не надо. Но зная поляков, все может поменяться. Как я понимаю в Канаду надо чип и действующая прививка от бешенства? Или ещё что надо? И надо ли фото вклеивать в паспорт. Спасибо и всем хорошего дня.

1 Reply Last reply
    0
  • t540141915T Offline
    t540141915T Offline
    Yuliia Chumachenko
    wrote on last edited by

По поводу требований Канады все правильно понимаете

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.