Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t575129441T Offline
    t575129441T Offline
    Olenka
    wrote on last edited by

Підскажіть які треба документи, якщо в паспорті тварини власником є я , а везти тваринку буде моя мама. Дякую. Просто ви написали, що не пускають якщо ім’я власника не співпадає

1 Reply Last reply
    0
  • t1304553300T Offline
    t1304553300T Offline
    Malyovana Mila
    wrote on last edited by

Просто впишіть у паспорт другого власника ( вашу маму). Хтось робив довіреність на вивіз тварини третіми особами.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by

Доброго дня. Да з тваринами важче, але реально. Ми шукали десь місяць і занйшли

1 Reply Last reply
    0
  • t575129441T Offline
    t575129441T Offline
    Olenka
    wrote on last edited by

А як думаєте, якщо в нас прізвища однакові може не потрібно в паспорті декілька власників вписувати. Просто тільки паспорт зробили, це треба в клініку що виписувала повертатися

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by

Так і так нервів вже не ма, а вы таке пишете😄Мы будемо летіти так само, тому є питання: чи у білеті який був від Кондору при купівлі он - лайн була відразу собака? Яке заспокійлеве давали? Чи брали довідку(дозвіл) у ветлікаря? Де купували клітку? Де в аеропорту в Франкфурті Кондор?

1 Reply Last reply
    0
  • t441071344T Offline
    t441071344T Offline
    Toma Modebadze
    wrote on last edited by

Наш досвід В Україні зробили в державній клініці у Франківську міжнародний паспорт, вакцинацію, чіпування. Це було два місяці тому, ще тоді нам зразу сказали, що потрібно перед вильотом зробити довідку. За 3 дні до вильоту прийшла в клініку, зробили якийсь папірчик, внесли в паспорт обробки від паразитів і огляд. З цим папірчиклм сказали під’їхати у митну службу (якщо не помиляюсь) прямо в місті і там видали замість папірчик міжнародний ветеринарний сертифікат. Більше нічого не робили. Виїзжали з України за 2 дні до вильоту з Варшави машиною. Документи на кішку не перевіряли, тільки спитали чи є паспорт, чіп і вакцина, одним оком глянули і пропустили. Так як у нас в запасі по приїзду в Варшаву був іще один день, то ми пішли в аеропорт, щоб оплатити місце в салоні для кішки. Про нього домовлялись заздалегідь через пошту авіакомпанії. Переліт з пересадкою, Варшава Франкфурт Лот, Франкфурт Торонто Кондор. В Польщі ми заплатили за обидва рейса 100 евро за кішку, але коли прийшли на посадку, то на чек-іні не підтягувалась оплата за другий рейс. Тому мені дали тільки один посадковий талон і сказали у фанкфурті ще раз іти на чек-ін з квитанцією про оплату. Там довелось почекати, але все зробили, оплата підтягнулась. З документів на кішку перевіряли тільки паспорт, дуже швидко, навіть не знаю, чи дивились щось. Дуже переживали, як вона перенесе переліт - вона спокійніша ніж я))) купували заспокійливий нашийник - він трохи діє, і вітамінки розслабляючі - по ним ефекту особливого не видно. Наче все 🙂 Всім гарного і спокійного досвіду у подорожі!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia Shepel
    wrote on last edited by

Доброно дня! Підкажіть будь ласка. Хто перевозив собаку в багажному відділенні в переносці без колес? В Парижі неможливо купити до переноски колеса. Думаю чи зможу транспортувати її без них. В мене английский спанієль

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by

Всем добрый день. Подскажите, пожалуйста, какие требования для ввоза собак в Великобританию? Кто уже это проходил?

1 Reply Last reply
    0
  • t415929966T Offline
    t415929966T Offline
    Kristi Kris
    wrote on last edited by

Можете мне написать я расскажу , что нужно!

1 Reply Last reply
    0
  • t415929966T Offline
    t415929966T Offline
    Kristi Kris
    wrote on last edited by

Новые требования по ввозу животных !

www-pettravel-com.translate.goog/immigration/canada.cfm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl=ru&_x_tr_pto=op,sc

1 Reply Last reply
    0
  • t949322595T Offline
    t949322595T Offline
    Den Vor
    wrote on last edited by

Это для коммерческого ввоза

1 Reply Last reply
    0
  • t507031691T Offline
    t507031691T Offline
    D. M.
    wrote on last edited by

На скільки мені відомо, то колеса треба зняти перед тим як віддати транспортер. Колеса виключно для того, аби вам було зручніше «довезти» транспортер з собакою до і в самому аеропорті. Пізніше всерівно їх треба буде зняти. Думаю вам може бути незручно без колес «дотранспортувати» клітку ще й собаку і багаж(якщо він у вас є)…. Але на перевезення собаки авіакомпанією це не вплине.

1 Reply Last reply
    0
  • t546389503T Offline
    t546389503T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by

А чому не отрасли прямий рейс до Торонто? Так було вигiднiше по цiнi? i скiльки було часу на пересадку, щоб все встигнути, пiдкажiть будь ласка

1 Reply Last reply
    0
  • t441071344T Offline
    t441071344T Offline
    Toma Modebadze
    wrote on last edited by

Так, виходячи з ціни було оптимально. Пересадка 5 годин, якраз по часу нормально, без поспіху. У франкфурті дуже великий аеропорт, якби був менше, я думаю, за годинки 3 можна справитись.

1 Reply Last reply
    0
  • t606049822T Offline
    t606049822T Offline
    ksusha liberty
    wrote on last edited by

Читаю весь чат і не можу знайти інформацію потрібну. Опишу те, що маю. Виїхали з окупованої території через рф з собакою. Перед виїздом довелось купити російський ветпаспорт, в ньому припис про вакцину від сказу. Чекали місяць карантину, щоб їхати та щоб нас впустили до Латвії. На кордоні Латвії пса чіпували. Тепер те, що маю: 1. Ветпаспорт рф типу міжнародного. 2. Вакцина від сказу у червні. 3. Чіпування у липні. Що маю зробити для собаки, щоб із Польщі (тут зараз знаходжусь) виїхати до Франкфурту (звідти рейс) до Канади (Калгарі)?

1 Reply Last reply
    0
  • t1400893914T Offline
    t1400893914T Offline
    Max Sahno
    wrote on last edited by

Всем привет. Читал что в Торонто запрещено ввоз стофов и их смесей. У меня вопрос , у меня кундель чем-то не известно чем напоминающий стафа разве что ушками😉У него ни груди ни пасти большой нет. По документах польский паспорт и написано порода Mix Могут ли развернуть в аэропорту или в Торонто. Думаю лететь Франкфурт- Торонто

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iren Shtefanesa
    wrote on last edited by

Треба буде на якусь тележку ставити, бо буде не реально в руках самій тащити

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

я не зрозуміла...Ви два рази оплачували білет в Лот???

1 Reply Last reply
    0
  • t414359684T Offline
    t414359684T Offline
    Jane (Evgeniia)
    wrote on last edited by

Всем привет. Решила поделиться опытом перелёта КАРГО двух сибирских хаски по 30 кг каждый. Москва - Доха - Монреаль.

Обращались к компании в России, которые подготавливались все документы, забирали собак два дня на передержку, делали боксы, отправляли в полёт. Мы все это время находились в Монреале.

Стоило удовольствие на двоих 7 тысяч американских долларов.

Полёт задержали в Москве на сутки из-за поломки борта. Итого в аэропортах они провели 3 суток - с 5 по 7 число. В боксах, в переносках.

Растоможивали по прилету мы сами, там достаточно интуитивно, адрес прибытия узнавали по телефону, вас сориентируют.

В дохе якобы собак должны были поить, кормить, выгуливать. Но судя по тому, что шлейки с боксов пропали, а воды не было, про отсутсвие корма молчу - не знаю делали ли это вообще.

Собаки приехали в говне и в полном шоке, по прибытию один из псов отказался от еды и ещё его вырвало.

Сейчас они уже вторые сутки дома, потихонечку отходят, возвращается их нормальное состояние.

Опыт, честно, непередаваемый. Лучше бы я сама слетала за каждым по одному, и с собой как багаж провезла :(

1 Reply Last reply
    0
  • t1341866561T Offline
    t1341866561T Offline
    Рустам
    wrote on last edited by

Добрый день всем. Подскажите пожалуйста по паспарту для собаки , такой подойдёт для поездки в Канаду?

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags