Pets to Canada
-
а скільки ви часу в Польщі? Бо цей паспорт є міжнародного зразка і його переробляти не потрібно.. В ньому пише, що він підходить для ЄС...він самий новий. Бо я на такий переробляла у червні. Попередні паспорти не підходили. Це вже ветеринари іноземні починають собі придумувати...Тут дозвіл на виліт був безплатний.. потім 25 злотих, а тепер від людей читаю, що кажуть платити по 118 злотих..Жах!!!
-
ну якщо три роки, то напевно Вам потрібно вже по правилах польських вилітати, а хто їде з України, то це паспорт нового зразка.. Ціни на оці довідки просто космічні... Особливо у кого кілька тварин. Я все, що можна зробила і тиртри і так далі..Але сертифікати буду брати в Україні перед вильотом..якось це в нас дешевше.
-
у мене теж три тварини (. І лиш на титри пішло 9000 грн 😭.. Паспорти теж переробляла на новіші і точно в Польщі нічого переробляти не збираюсь... Навіть вакцини мусіли переколювати, бо в лютому нам вкололи українську, як почалась війна а вона не добра...
-
дякую...Вам теж...Так моментів дуже багато і не хочеться, щоб не пустили на літак..Я ще до кінця не знала чи будемо швидше їхати чи одразу транзитом..Бо це ж переробляти ці всі сертифікати..купу нервів і грошей.. Але будемо одразу транзитом їхати ..Буду спокійніша.
-
Ну может это я такая не фартовая))) А у вас все будет ок 🤞 Да, билет на собаку был сраз, показывала что он у меня есть, им было все равно. Успокоительное дал врач просто одну таблетку по этому не знаю название, справку да, выдал ветеринар) Кондор можно найти в терминале С это я так поняла это конец аэропорта, потому что долго пришлось идти..
-
Я первый раз купила билет в кондор онлайн, который лот не видел и говорил что собака не полетит, и я ещё раз купила уже билет на самолёт кондора, но через кассу Лота...