Pets to Canada
-
Добрий вечір, шановні українці!🇺🇦 Вчора прилетіли до Канади, ділюся досвідом і покидаю групу, дякую всім за єдність💙💛 та корисну інформацію. ✈ Летіли Air Transat Дублін-Торонто. Щоб зареєструвати пухнастика на борт, телефонувала на колл-центр авіакомпанії. Чекати на лінії дуже довго від 1 до 2 годин🤪 Але результат є!!! В аеропорту спитали на стійці реєстрації вет.паспорт+ health book. По прильоту теж саме. У нас ці документи були. 🐱 переліт переніс дуже добре, спав у м'якій переносці під кріслом. Всім бажаю світлого і легкого шляху до 🇨🇦
-
вентиляція має бути в переносці з кількох сторін...Переліт дуже довгий..Якщо в авіакомпанії вирішують, що тварині там некомфортно, то не пустять так на літак... Параметри можна глянути на сайті
-
Животное может быть не в отделении багажа? Никогда не сталкивалась с полетами в самолёте с животным, слышала лишь об этом Извините за такой вопрос, я действительно неопытна в полетах с животными
-
наприклад компанія Лот допускає тварину на літак..до 8 кг з переноскою... Вона має бути м'яка і відповідати нормам .. На сайті заявлено 20 см висоти, але це дуже мало, можна і 25 у висоту...її ви зможете пригнути під сидінням. Якщо тварина йде в багаж, то там тверда переноска.
-
спасибо большое за ответ!
-
я ось такі дві купила і одну маю з твердішими стінками, але під сидіння у літаку влізе
-
я купувала на алі експресі...але доставка тут довга, тому що у нас в містечку не було відповідних. Коли почалась війна, купили, що було, рюкзак але ввн геть не годиться для перельотів і не зручний... Можна шукати в магазинах або на сайтах.. Я люблю купувати на алі, якщо є час, бо часто так дешевше. Збоку ще червону купувала теж там, але вона для геть малої кішки.
-
ну тут Вам не підскажу...але ніби брали 28... хоча я не знаю..як воно пригнеться.... Наприклад ця червона майже не гнеться...Мусите читати правила і розміри авіа щодо переноски... кілька см точно пригнете...залежно ще від матеріалу переноски..У мене є ще така сіра...вона велика зручна, але я її точно не пригну до 20 см у літаку...Тому брала нові.
-
Доброго дня. Титри не робили?
-
Доброго ранку. Поділіться, будь-ласка, досвідом поіздки з Украіни: який шлях і куди менше пересадок до аеропорту щоб, бо людина похилого віку сама з киц іхатиме. Хоч Польща, хоч Румунія ( далі в Канаду) аби лише простіше розібратися. Так як буде перший виізд за кордон, то у котика паспорт міжнародного зразку з щепленням і чіпом. Щиро вдячна💕🇺🇦
-
В твиттере у каждой компании есть страницы.В Гугле есть переводчик.Все пишут и отвечают .
-
Вітаю з перельотом 👏🏻Де отримували цей хелс бук?
-
Я думаю имеется ввиду просто все сопутствующие документы.