Pets to Canada
-
а для чого ви ще раз робили огляд тварини? Чи Ваш попередній сертифікат вже був недійсний? Про відміну дозволу гарна новина)...У нас просто рейс в понеділок.. а кордон субота, неділя і точно не буде часу в Польщі шукати ветернара). Максимум на кордоні.
-
Ну сертификат на Английском обязательно надо иметь, тот который делается за 1-3 дня до вылета… мне даже авиа кампания об этом сообщила
-
PETC Guidelines Pets traveling to/from or within the European Union must have rabies inoculation and a valid EU pet passport. Valid health and rabies vaccination certificates (in English) must accompany the pet.
Руководство PETC
Домашние животные, путешествующие в/из или в пределах Европейского Союза, должны иметь прививку от бешенства и действующий паспорт домашнего животного ЕС. Животное должно сопровождать действительное свидетельство о состоянии здоровья и прививках от бешенства (на английском языке).
-
Підкажіть, будь- ласка , з чого починається імміграції сім’ї по програмі Cuet ? ( нас теж очікує підготовка документів для тварин.., але цієї допомоги я проситиму у Вас пізніше…зараз не розумію до кого безпечно можно звернутися? До кого саме на початку звертатися за заявкою на візу?На підготовку повного пакету документів)? Скиньте, будь- ласка, достовірні фірми, до яких зверталися і успішно проходили ці процедури?🙏🏻( щоб не заважати тематиці групи, пишіть в особ. повідомлення) Буду щиро вдячна💛💙
-
все можна заповнити самому...В інтернеті є відео покрокової інструкції....Я сама все подавала ..Візи отримали...Чекаю на паспорти з вклейки. Подрузі і її дітям теж заповнювала...Очікують... Трішки марудна справа).. але можливо....Більше нервів вже, щоб на біометрію записатись. А на рахунок тварин, то документи починайте робити вже. Бо там і карантин має пройти...і чіп тварина має мати....
-
Канада требует только вакцину от бешенства
-
Я так розумію, що титри необхідні щоб заїхати в Європу, правильно?
З канадським правилами я дивлюся трохи простіше ніж з Євррпейськими
-
Дякую)
-
Так, тільки що в Эйр Канада придбала місце в багажу для собачки:)