Pets to Canada
-
PETC Guidelines Pets traveling to/from or within the European Union must have rabies inoculation and a valid EU pet passport. Valid health and rabies vaccination certificates (in English) must accompany the pet.
Руководство PETC
Домашние животные, путешествующие в/из или в пределах Европейского Союза, должны иметь прививку от бешенства и действующий паспорт домашнего животного ЕС. Животное должно сопровождать действительное свидетельство о состоянии здоровья и прививках от бешенства (на английском языке).
-
Підкажіть, будь- ласка , з чого починається імміграції сім’ї по програмі Cuet ? ( нас теж очікує підготовка документів для тварин.., але цієї допомоги я проситиму у Вас пізніше…зараз не розумію до кого безпечно можно звернутися? До кого саме на початку звертатися за заявкою на візу?На підготовку повного пакету документів)? Скиньте, будь- ласка, достовірні фірми, до яких зверталися і успішно проходили ці процедури?🙏🏻( щоб не заважати тематиці групи, пишіть в особ. повідомлення) Буду щиро вдячна💛💙
-
все можна заповнити самому...В інтернеті є відео покрокової інструкції....Я сама все подавала ..Візи отримали...Чекаю на паспорти з вклейки. Подрузі і її дітям теж заповнювала...Очікують... Трішки марудна справа).. але можливо....Більше нервів вже, щоб на біометрію записатись. А на рахунок тварин, то документи починайте робити вже. Бо там і карантин має пройти...і чіп тварина має мати....
-
Канада требует только вакцину от бешенства
-
Я так розумію, що титри необхідні щоб заїхати в Європу, правильно?
З канадським правилами я дивлюся трохи простіше ніж з Євррпейськими
-
Дякую)
-
Так, тільки що в Эйр Канада придбала місце в багажу для собачки:)
-
А підкажіть, будь ласка, скільки дійсний оцей аналіз на титри? Рік? Бо тепер думаю шо треба його робити прям зараз 😅
-
Якщо ви їдете з України, або маєте український міжнародний паспорт на тварину, то у вас висока ймовірність, що титри вам буде треба. Аналіз на титри робиться не раніше ніж через 30 днів після останної вакцинації на сказ, дійсний цей сертифікат все життя тварини при умові вчасної ревакцинаціі ( вчасно це в проміжок від 11 місяців до року, мінус один день!!! не в ту саму дату, а на день раніше, ще важливо)