Pets to Canada
-
Підкажіть, будь- ласка , з чого починається імміграції сім’ї по програмі Cuet ? ( нас теж очікує підготовка документів для тварин.., але цієї допомоги я проситиму у Вас пізніше…зараз не розумію до кого безпечно можно звернутися? До кого саме на початку звертатися за заявкою на візу?На підготовку повного пакету документів)? Скиньте, будь- ласка, достовірні фірми, до яких зверталися і успішно проходили ці процедури?🙏🏻( щоб не заважати тематиці групи, пишіть в особ. повідомлення) Буду щиро вдячна💛💙
-
Всем привет. Кто-нибудь знает или может звонил, берут ли собачек Эйр Канада в бажаг с 12 сентября? Спасибо!
-
все можна заповнити самому...В інтернеті є відео покрокової інструкції....Я сама все подавала ..Візи отримали...Чекаю на паспорти з вклейки. Подрузі і її дітям теж заповнювала...Очікують... Трішки марудна справа).. але можливо....Більше нервів вже, щоб на біометрію записатись. А на рахунок тварин, то документи починайте робити вже. Бо там і карантин має пройти...і чіп тварина має мати....
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, какие справки нужно взять в Польше для кота. Он имеет паспорт польский. Вылет во вторник. Спасибо
-
Рекомендую вам відразу почати підготовку з документами для тварин бо це теж довгий процес, особливо якщо здавати титри і чекати карантин 90 днів
-
Дуже дякую за відповіді)) А є нововведення про карантин на 90 днів? Не чула про це.. А де саме його проходити та після якої процедури?
І стосовно титрів… потрібні для Канади?
-
Канада требует только вакцину от бешенства
-
Дуже дякую
-
Я так розумію, що титри необхідні щоб заїхати в Європу, правильно?
З канадським правилами я дивлюся трохи простіше ніж з Євррпейськими
-
Так, правильно
-
Дякую)
-
Це не нововведення, так завжди було
-
- Паспорт
- Чіп
- Вакцина від сказу (важливо щоб чіп був швидше зроблений, ніж вакцина а не навпаки. Чіп + вакцину можна робити в один день) після цього карантин 30 днів.
- Титри. Карантин 90 днів
-
Дякую) Щось я заплуталась.. хтось пише, що зараз титри не потрібні… хтось, що все ж необхідні…)) Хто зараз робить документи, потрібні , все ж таки титри чи ні?
-
Так, тільки що в Эйр Канада придбала місце в багажу для собачки:)
-
А підкажіть, будь ласка, скільки дійсний оцей аналіз на титри? Рік? Бо тепер думаю шо треба його робити прям зараз 😅
-
Скажите пожалуйста, если не секрет сколько заплатили за собаку с Варшавы в Торонто?
-
Якщо ви їдете з України, або маєте український міжнародний паспорт на тварину, то у вас висока ймовірність, що титри вам буде треба. Аналіз на титри робиться не раніше ніж через 30 днів після останної вакцинації на сказ, дійсний цей сертифікат все життя тварини при умові вчасної ревакцинаціі ( вчасно це в проміжок від 11 місяців до року, мінус один день!!! не в ту саму дату, а на день раніше, ще важливо)
-
все життя, якщо вчасно робити ревакцинацію . (1 рік мінус 1 день)
-
Ок дякую) але після того як ми зробимо цей аналіз карантин реально 90 днів? Тобто ми ще 3 місяці нікуди не можемо виїхати, навіть якщо результат буде ок?
39455/176651