Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Досвід у всіх одинаковий - позитивний і без проблемний! А групу точно курують ветиринари з Польщі, або з ними пов‘язані.. Всім удачі, видаляюсь..
😂😂😂😂😂
Ну у нас питали титри. При спрощенні що вони наче не потрібні
Ви всім так пишете тут вже більше 3 місяців!!!
Не дуже уважно ви читали групу. Тут була не одна історія, коли не пускали на кордоні
У меня при въезде в Польшу с кошкой тоже спросили титры, хорошо, что они были,так как я ехал в Великобританию где они обязательны,но конкретно Польша заявляла,что упростила и титры не нужны,но по факту спросили
Такий паспорт
Аналогічно
спасибо, у нас такой же 😀
Виїзд з країн Європи я написала. Виїзд з України - я не описувала!
То також була не одна історія, коли НЕ видавали довідку за 48год, бо був укр паспорт і не було титрів
Ніякої довідки за 48 годин в мене в жодному місці не запитали!!!!
Не запитали - не дорівнює вона не потрібна. У багатьох дивилися абсолютно всі документи. Знову ж таки, ви не уважно читаєте чат
У позитивних людей все буде легко і без проблем! Бажаю всім такого ж легкого і без проблемного перельоту зі своїми тваринками!
Хай буде так! Але не треба розповсюджувати інформацію, що більшість документів не потрібна
ще раз повторюся, ніхто нікого не лякає, кожен вирішує як робити і ділиться своїм дозсвідом. це група не для того щоб когось повчати.
Кому интересно,купили клетку для собаки, skudo IATA 7 Собака породы веймаранер
Доброго дня, підкажіть чи не їде хтось найближчим часом з Канади (Велланд) в Україну та може передати посилку?
Сильно ли трудно найти жильё с животными?
Кто летел с Франции недавно не транзитом спрашивают антитела?