Pets to Canada
-
Добрый утро, хотел уточнить по поводу перевозки собаки в багажном отделении на всякий случай. Кроме чек ина больше ведь ничего ещё не нужно проходить для животного в аэропорту?
-
хто Вам таке сказав, що дві тварини на літак в ЛОТ? купила 3 квитки тваринам в салон . То вже не два місця...І не преміум клас. Квитки брала завчасно і мені казали, що на жовтень достатньо місць . Не уточнювала я скільки, але точно не два.
-
…бабка казала ;))))
-
во то ж бо))).. а потім всі п'ють валерянку до вильоту))) . Бо і так багато нюансів, а ще перекрутять...добавлять від себе).
-
Мене, коли купувала квиток, запитали, яка вага тваринки разом з переноской. И якщо все разом було би більше 8кг-тоді треба купувати квиток для тварини для провозу в багажному відділенні. Вирішення як буде летити тварина згідно правил авіакомпанії - це зона відповідальності володаря тварини.
-
Вітаю. Відгукніться будьласка хто перетинав кордон з Польщею поїздом інтерсіті. Як ви були з довідкою Ф1? Мені в ветеренарній держ клініці підказали що у Львові на вокзалі можна її обміняти на міжнародну довідку? Що там є митна служба. Хтось можливо вже звертався. Дякую
-
В Лоте в премиум можно с животными
-
Доброго дня!!! Продублюю своє питання на українській мові. Бо мені так ніхто і не відповів. Підкажіть хто вже прилетів у Канаду . Які наліпки ви клеїли на переноску ? І що на них писали?
-