Pets to Canada
-
Евгений, другого варианта нет. Страшно-не страшно - такие правила. По-другому никак больше не забронировать. Я брала месяц назад - все прошло отлично
-
Купили квитки Варшава-Париж, Париж-Монреаль. 2 дорослих, дитина 11р. та кішка. Спочатку замовила з Парижу до Монреаля, як купили квитки, то подзвонила до Еір Канада. зареєструвала кішку до салону,100 канадських доларів. Оплатила одразу з оператором через банківську карту . довелося надати всі дані у тому числі cvv. Але перед тим читала що то так і треба. Розмовляли англійською мовою. А пізніше замовила квитки з Варшави до Парижу Еір Франція. Теж як купила квитки зареєструвала кішку до салону. Буде 260 злотих, але оплачувати вже в аеропорту . в них крім англійської- французької ще була польська, то було трохи легше. Зекономили купу грошей.... вийшли по 3 квитки на 2 літкаи з багажем (23кг валіза на кожного) та кішка 6700зл. Пішла в Польщі в агенцію квитків, то нарахували мені 13000 зл. Транзит через Амстердам.... вони ж одну дівчину, яка дала їх контакти, відправили так за 18000 зл. Зрозуміла як добре знати різні мови. У кого є питання як, де купили, телефони, які документи, пишіть підкажу, що можу.
-
так про це і мова )..Що вага має бути до 8 кг з переноскою ... принаймі в лот...І мало того ... тварині ще має бути там комфортно,щоб не завернули.
-
А титри питали?
-
Це нормальна практика для авіакомпаній, не переживайте
-
Дякую
-
В Римі, і в Торонто на пересадці . Але я впевнена що в Варшаві тоже є окрема секюріті кімната, треба просити. Вони не завжди хочуть, але впринципі я так розумію це по правилам аеропорту, просто з часом і потоком людей всі забили на таке правило, бо швидше просто дістати і піти, з окремою кімнатою хв на 20 довше получиться.
-
Там цікава ситуація Мій чоловік дзвонив у ЛОТ бронювати місця Спочатку казали 5 тварин в салон. Він передзвонив мені уточнити вагу кота, і через хвилину набрав знову ЛОТ І в другий раз йому сказали саме "через нові правила тільки 2 тварини в салон" Він каже тільки що, хвилину тому було 5 тварин, теперь тільки дві. Відповіли що нічого не знають, тільки 2 тварини і місць вже не має 🤷🏼♀
Нам не принципово взагалі, мы в багаж віддамо, але сам факт що різні оператори кажуть різну інформацію трохи напрягає ..
-
Я раз звонила и мне сказали, что максимальный вес животного с переноской это 23 кг (типа как багаж). А я говорю, а ничего, что стандартные размеры переносок у вас есть большие и они могут весить 16-20 кг спокойно, то как вместе с собакой может быть только 23? А они типа ничего не знают, им все равно, мол, таскать грузчики будут и у них такой лимит как и у багажа
Говорю ок, у меня переноска размером 1126585 (а по их стандартам можно ещё больше иметь) и весит 16 кг она. То пёс только может весить до 7 кг максимум, чтобы вместиться в 23 кг лимита?)😅 логика отсутствует)
Короче перезвонила ещё раз и попала на нормальных операторов и попросила передать, чтобы те прошли обучение какое-то, а не такую чушь городили