Pets to Canada
-
В том и дело(
-
Абсолютно верно. Ревакцинация в следующем (2023) году до 15.08. (Вы этот год ошибочно написали).
Антитела вырабатываются до 30 дней, но говорила в аэропорту, то сказали, чтобы минимум 21 день прошёл после вакцинацией на момент когда ехать.
-
Подскажите, как прилететь в Канаду из Хорватии с лабрадором( документы все есть) ?
-
Оксана, а еду в такую же миску, как для воды на дверцу? С переноской только одна в комплекте идёт. Наш кот есть скорей всего не будет, но у Turkish написано, что нужно подготовить еду и инструкцию, как кормить, если длительный перелет. Как у вас было?
-
спасибо большое!
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, может есть кто уже во Львове брал справку ф1 и делал обработку от паразитов для кошки? Планирую выезжать с кошкой на поезде в Польшу. Чип, титры, вакцина и паспорт есть. Написала врачу с Промысловой,9, она сказала все документы на выезд брать на вокзале. И теперь я вообще не пойму где это всё брать, выезжаю впервые раз с кошкой.
-
Да У нас шло в комплекте двойная миска, мой тоже есть точно не будет
Мы ещё не летели, только через 3 недели будем
-
Спасибо!
-
Я вчора в лікарем з Промислової спілкувалася на цю тему. Ф1 і обробкп від паразитів роблять вони. Але в них немає бланку форми. В п'ятницю буду дзвонити і питати чиє вже. Якщо не буде треба буде їхати в Жовкву. То недалеко від Львова. З приводу на вокзалі. Там має бути митна служба. Яка міняє Ф1 на міжнародну довідку. Але ще там не була і не уточнювала деталі. Якщо будете знати більше, то поділіться інфою
-
Щиро вам дякую🙏
-
Ви коли їдете?
-
Так в Польшу же ф1 и титры не нужны
-
уже требовать начали?
-
Можливо в кінці вересня, але це ще не точно. Зараз вирішила дізнатися, щоб перед від'їздом на все розрахувати час
-
А как же животные переносят такие долгие перелеты, давление, клетки? В туалет как? Моя плачет без меня. Ещё и с сердцем проблемы Поделитесь пожалуйста, как ваши питомцы перенесли это все ?
-
Як повезе. На літак треба довідку про здоров'я. Я планую ф1 обміняти на міжнародну. І її вже в аеропорту показувати. Бо в Польщі їхню не встигаю взяти
-
Якщо дізнаюсь ще інформацію, відпишусь)
-
ну те, що там тлумки сидять, то так).. я не могла довідатися які їм довідки треба і була в аеропорту)... Але точно не дві тварини, бо я бронювала три ).
-
Якщо робив хтось вакцинацію в Польщі напишіть будьласка яка ціна
-
Друзі, підкажіть будьласка, що потрібна для вивозу кішки з Польщі? Розумію , що тут вже напевно неодноразово писали але якщо комусь не важко то напишіть будь ласка🥰
39828/176912