Pets to Canada
-
В этих обложках новый, который имеет не просто цифры, а буквенное обозначение и цифры, сейчас серия АА хххххх
-
Ми 5 років в Польщі. Не державний, пішли до ближнього ветеринара і все.
-
Проше 🤗
-
Просто інколи сюди залітають повідомлення, в яких люди не розібралися і починається: мені сказали обміняти паспорт і тд. Я пропускаю 70% повідомлень повз себе) Не переживайте! Ви обов’язково спокійно дістанетеся своєї кінцевої зупинки) успіхів і швидкої адаптації в Канаді)
-
Всем привет За 48 часов перед вылетом нужно взять документ у ветеринара, что животное здорово (в Польше это - badanie kliniczne). Это ровно за 48 часов должно быть или как?
-
Ни кто не заставляет. Просто не дают сертификат здоровья и разрешение на вывоз
-
При чем тут "не разбираются"? Вы внимательно вообще читаете? Или по диагонали? Я пошла к гос.вету за НЕОБХОДИМЫМИ для вылета документами. А с теми паспортами что есть у меня, мне эти документы не дают! Сейчас срочно переделываю паспорта. Хорошо хоть последние вакцины сделаны в Польше и переносятся в новые паспорта. Вы же советуете человеку "забить и не обращать внимания" . На что? На законные требования? А потом в аэропорту Вы его животных себе заберёте, когда их на борт не возьмут?
-
Мне паспорта за сутки передали, сегодня утром обратилась, уже позвонили, сказали завтра прийти забрать. Все вакцины сделанные на территории Польши переносятся в новый паспорт. Ни кто не заставляет менять. Мне повятовый не даёт сертификаты на украинские паспорта
-
Кто-нибудь из этой группы знает что-то про транзит через страну ЕС? Я сейчас живу в Болгарии. Лететь буду из Бухареста. Бухарест-Варшава-Торонто. В Румынии буду гораздо меньше суток. Это считается транзитом? Мне тогда справки и сертификат брать в Болгарии?
-
Не переживайте) это точно лишнее) выпишите на лист всё что вам необходимо иметь при себе) галочками проставьте и ловите дзен) при излишней нервотрепке можно что-то забыть, упустить 🤷🏽♀️ + животные считывают внутреннее состояние своих хозяев, кип калм энд би хэппи)
-
У нас троє тварин, мають всі необхідні документи і українські міжнародні!( а не лише для Європи) паспорти останнього зразка, чіпи, вакцини, титри. Паспорти для трьох поміняти недешеве задоволення, і не бачу сенсу, якщо вони підходять всюди. Тепер про дозволи. Сертифікат у приватного ветеринара візьмемо за день до вильоту, а ось і з державним є величезна проблема. Місяць тому я телефонувала до митного ветеринара в аеропорту на рахунок документів. Він сказав, що має бути дозвіл від державного. У державного я більше години пробувала переконати, що дозвіл необхідний, а він відмовлявся. Ну окей, врешті він здався і погодився перед вильотом його дати. І ось нам вилітати через три дні і читаю в групі, що вже цей дозвіл відмінили. Телефоную вчора знову до митного ветеринара, і що я чую? Дозвіл не потрібний і державний його зараз не дає, бо у Варшаві епідемія сказу. І взагалі, летіть з вашими тваринами, куди хочете, ніхто вас тут тримати не буде. А перелік необхідних документів питайтеся у авіакомпанії, бо в аеропорту ветеринара немає. Вчора за цілий день в Лот так і не додзвонилася. Сьогодні нарешті поговорила з представником Лот. Сказали мати той перелік документів, який на їхньому сайті і прочитали мені те, що я й сама бачила. А там дозволу від державного немає, лише сертифікат здоров'я і обробка від глистів нп раніше як за 48 годин, який всі беруть у приватних. А тепер саме цікаве- представник Лот сказала, що в аеропорту є ветеринар і всі необхідні сертифікати він нам видасть. То в мене питання- є той митний ветеринар чи ні? Я так розумію, що ніхто не знає цього точно. Звісно, я завтра попробую в державного взяти дозвіл, а раптом ... але якщо не дасть? Не летіти?
-
Боже.... Скоріше б вже полетіти і забути це все.....
-
Як я з Вами згодна
-
Я в Римі робила, так як літак був у вівторок зранку, переживала, що в понеділок буде замало годин ну типу до 24год замість 48. Подзвонила в вет клініку , назначила на пятницю, запросила міжнародний такий сертифікат (доречі в Торонто в аеропорту перед тим як заплатити податок за свого кота 🐈⬛☺️сертифікат і всі доки провірили, дивились) Там питання в тому, що тварина обовязково має бути оброблена від усіх паразитів не пізніше як за 48 год. Тому мій сертифікат від п’ятниці до вівторка був дійсним. Ми обробили профілактично кота у пятницю , під час візиту до вет клініки за сертифікатом, англійською мовою. І ніяких питань до котуньки не було.