Pets to Canada
-
Будь-який ветеринар чи якійсь конкретний? Свіжі обробки від паразитів? На скількі свіжі?
-
Ми зараз в Бухаресті (Румунія). Якщо переліт з пересадкою, то потрібно всі правила, ввезення тварини, виконати для країни в якій пересадка чи для транзиту не потрібно? Вже зрозуміла, що пересадки в ЮК та Франції не варто. А як щодо інших країн, де простіші умови?
-
Будь-який) Не пам’ятаю , чесно. За 24 години мабудь, але можу помилятися
-
Дякую
-
Нам наш ветеринар казав, що має бути обробка від паразитів не більше, як 48 годин перед вильотом. І таке ж пише на сайті Лот. Але ви подивіться вимоги вашої авіакомпанії.
-
Ми телефонували в aircanada спочатку з телефону, цілий день чекали відповіді і з рахунку нам зняло не одну тисячу. Потім ми набрали той самий номер через звичайний скайп і вайбер. Через скайп нам відповіли десь через три години очікування, і ми купили квитки тваринам без проблем. Ніяких спеціальних додатків ми не встановлювали.
-
ой дякую) щиро
-
Підкажіть будь ласка, котика з пакетом документів може хтось другий окрім власника перевезти за кордон, чи потрібно доручення?
-
Добрий день,скажіть будьласка,чи хтось летів авіакомпанією Лот з Варшави в Торонто?У мене кіт 6 кг,буде летіти в багажному відділенні,хто може підказати які розміри повинна мати пластикова переноска?В них на сайті вказані дуже великі розміри.Будьласка підкажіть хто що знає якнайшвидше.І чи потрібно брати свій корм? Буду дуже вдячна!🌹
-
Дякую,я буду виїжджати з України
-
Розміри переноски треба на кота,не на собачку
-
Добре,дуже дякую
-
Чому в багажному?
-
В салоні літака не було місця
-
Великі розміри для великих тварин. Ящо тварина до 8 кг, то і розмір меньше
-
Зрозуміло……
-
Я розумію що розмір менший,але чи в компанії є правила який саме розмір для кота 6кг в багажний відсік.Чи можна брати будь-яку
-
Це на Facebook
-
Головне, щоби вона була міцна.
-
Головне, щоби вона була міцна.
40139/174611