Pets to Canada
-
До речі всередину нас з собачкою не пустили, навіть в закритій переносці, добре що ми були вдвох, здавали по черзі)
-
Друзі, трохи офтоп, а серед нас є власники коргі? Треба буде їхати по Європі і хотілося б знайти переноску-рюкзак для коргі :) колись в Україні бачила такі, але шось загубила, а по Польщі шукаю, на алегро якісь не дуже комфортні. Може хтось шось порадить, дякую
-
Так, м’які прям як рюкзаки що вдягаються як звичайні рюкзаки :) і коргаш висить як в слінгу. Там просто є підтримка для спини, йому нормально буде. Як на зло загубила виробників з України :(
-
На постійній основі я б не радила таке для собак з довгими спинами, а на разок для комфорту переїзду піде))
-
Ой та в мене дуже компактний хлопчик в 13 кг :)
-
Тільки шо сосиса, дуже довгий 😂
-
А де саме вдома?
-
Ми їхали з України, ветеринара відвідували в Хмельницькому і в Хмельницькому були у митників
-
Саме хочу рюкзак, бо і так багато валіз) дякую
-
Дякую дуже :)
-
Ще ні, треба ще дочекатися візу. Бо якщо не дадуть, то переноску буде зайва. 🙄 Взагалі він в мене такий вразливий, не знаю навіть як він переживе в тому багажі
-
А ви в яке місто плануєте їхати?
-
Ми поїдемо в Ванкувер) чекаємо на візу для чоловіка, а так все готово вже на низькому старті :) Собака вже має паспорт євро зразка.
-
Дякую :) і вам теж удачі :)
-
Добрий день! А вакцину маєте на увазі-сказ? От про титри для вильоту до Канади ніде не бачила.
-
А я писала щось про Канаду? Я писала що треба щоб виїхати з України
-
Вибачте, я думала це до Канади
-
Шановні! Хто вилітав з собакою із Варшави : чи потрібні титри при вильоті?
-
Для вильоту з Варшави титри не потрібні Але без них повітовий може відмовити у дозволі на виліт
-
Я же выше Вам ответила зачем они нужны 🙄
40328/175352