Pets to Canada
-
З'їздила я сьогодні до державного ветеринара у Варшаві за дозволами на виліт. Вже готова була до довгої розмови, до відмови видати їх, так як всі про це пишуть і говорять, і навіть митний ветеринар сказав, що вже їх не видають. Мала українські міжнародні паспорти, ще потрібні були обов'язково титри, без титрів би не видали. Але погодилися без жодних запитань. На стенді у них пише, що видача дозволу коштує 122,80 злотих, і лише готівкою. То я за оплату в них нічого не питалася, а вони винесли дозволи, сказали ще зробити перед вильотом сертифікати у приватного ветеринара і побажали щасливої дороги. Так що, враховуючи у мене трьох тварин, економія відчутна. І після мене прийшла жінка по дозвіл, їй теж видали без проблем.
-
Обробку поставили у паспорти. А от окремий папірець, сказали, що не надають. Все інше, у повятового
-
Нажаль я не в Варшаві. І змоги це зробити там немає. По відгукам розумію, що варшавським мешканцям пощастило, з лояльними інспекторами
-
Вітаю! Питання до тих, хто ВЖЕ в Канаді. Наскільки важко було знайти житло з улюбленцями?
-
сертифікат здоров'я коштує 122,8 зл, а дозвіл на виліт - безкоштовний.
-
Добрый день Подскажите пожалуйста по поводу кол-ва животных на одного человека У нас два кота, и лечу одна. Хотелось бы забрать обоих. Может кто то сталкивался с таким
-
За скількі часу до вилету потрібно робити цю довідку?
-
Добрий день! Чи є тут ті хто скористався послугами перевізника petcargo.com.ua і може поділитись досвідом?
-
Написала вам в личку!
-
Щось він не дуже радий такій пригоді 🤪