Pets to Canada
-
На тих кпп, де є ветеринар, він є постійно. Ми перетинала через Рава-Руську десь о другій ночі, то він там був. Але ми самі сказали, що їдемо з тваринами і нам потрібен ветеринар.
-
ну заспокоїли ).. ми через Шегині будемо їхати.. Знаю, що він там є
-
Ми за день до виїзду телефонували по всіх українських митницях, щоб дізнатися, де є ветеринар і чи буде вночі🤣
-
g.co/kgs/pHnyM5
-
Цю форму Ф1 можна обміняти на митниці у вашому місті, не обов’язково на кордоні
-
Цей закон ввійшов в дію 25 липня
-
І навіть після у людей питають титри
-
Я теж про це писала вище, але у нашому місті митниці немає, а до найближчої потрібно було їхати 150 км. Ще можна обміняти в бвдь-якому аеропорту.
-
А титри обов'язково чи нi ?
-
І на яких КПП вночі є ветеринари?
-
Коля, а ты видел, что у Лоры будто пальца нет?
-
😅😆 реально пальца нет
-
Ну хоть пальца, а не титров)))
-
😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Мне объяснили это так, что карантин в 90 дней нужен, что бы убедиться, что антитела выработались в результате вакцинации, а не болезни животного бешенством в период забора крови, как-то так. В этом конечно есть смысл.
-
Типа в эти 90 дней, если животное было заражено, то будут явные признаки бешенства?) И типа тогда антитела не от прививки
-
Я завжди відповідально відносилася до своїх тварин і всіх документів, щоб не було жодних несподіванок. Тому всі мої тварини мають і титри, і всі необхідні вакцинації. Тут ця тема була обговорена сотні разів, тому вам самим вирішувати, чи потрібні вони вам.
-
На Рава-Руській точно є. Тому ми кордон там перетинали.
-
Как-то так🤔
-
какой-же это бред. животное от бешенства умирает в 100% случаев, на кого эта фраза рассчитана? они сами не понимают о чем говорят, те кто вам объяснял
40521/176998